Ευγενία Σαμαρά: «Με τον Γιάννη Ποιμενίδη έπαθα εγκεφαλικό έρωτα»
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: «Με τον Γιάννη Ποιμενίδη έπαθα εγκεφαλικό έρωτα»

Η Ευγενία Σαμαρά βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Γιάννη Ποιμενίδη.

Η όμορφη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον σύντροφό της, για όσα τους δένουν τόσα χρόνια που είναι μαζί και για το αν σκέφτονται να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Σε ανθρώπινο επίπεδο, τι σημαίνει αγάπη για σένα;

Δεν θεωρώ πως εννοούμε όλοι το ίδιο όταν μιλάμε για την αγάπη. Για μένα προσωπικά, είναι ένα συναίσθημα που γεμίζει όλο μου το σώμα. Νοιάζομαι απίστευτα, νιώθω πως θέλω να πάρω τον πόνο του άλλου, έχω την επιθυμία να κάνω τα πάντα για να είναι ο άλλος καλά, μια ανυπέρβλητη έγνοια και μια ένωση που κάθε φορά είναι διαφορετική -άλλη η ένωσή μου με τους γονείς μου, άλλη με το σύντροφό μου και άλλη με τους φίλους μου.

Με το σύντροφό σου, Γιάννη Ποιμενίδη, τι σε δένει εδώ και αρκετά χρόνια;

Πράγματι, μετράμε αρκετά χρόνια μαζί, αλλά δεν τα έχω καταλάβει. Πλησιάζουμε τα
επτά χρόνια σχέσης, και το γεγονός ότι δεν τα έχω καταλάβει κάτι σημαίνει. Μας δένει το ότι έχουμε κατακτήσει, δίχως να πασχίσουμε για αυτό, μια πολύ δική μας επικοινωνία, ένα θαυμασμό, έναν τρόπο να ισορροπεί ο ένας τον άλλο. Είναι σαν να βρήκα όλα όσα δεν έχω ως χαρακτήρας σε έναν άνθρωπο που, χωρίς να μου τα επιβάλλει, μου τα μεταλαμπαδεύει. Αυτή η ισορροπία μεταξύ μας με έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι η καλύτερη σε ό,τι κάνω, με ενδιαφέρει να είμαι ευτυχισμένη εκεί όπου είμαι. Κι επειδή ακριβώς είμαι ευτυχισμένη προσωπικά, έχω αρμονία σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου.


Σαν να συμπληρώνετε ο ένας τον άλλο.

Ακριβώς, ως δύο μονάδες που έχουν ενωθεί και όχι όπως λένε πολλοί, ότι βρήκαν το άλλο τους μισό και ολοκληρώθηκαν. Ήμουν και πριν ολοκληρωμένη οντότητα.

Είναι λίγο όπως είστε και στυλιστικά; Διαφέρετε σαν τη μέρα με τη νύχτα, παραδόξως όμως είστε ταιριαστοί.

Αυτό το έχουμε και ως προσωπικότητες. Αν κάποιος μου μιλούσε για το χαρακτήρα του συντρόφου μου πριν τον γνωρίσω, ειδικά για το ότι δεν αγχώνεται ποτέ, θα πίστευα πως δεν θα μπορούσα ποτέ να ταιριάξω μαζί του.

Δεν αγχώνεται ποτέ;

Ποτέ! Είναι ένας ζεν άνθρωπος, ο master του «μην ανησυχείς, θα γίνουν όλα». Τον θαυμάζω πολύ, όχι μόνο για αυτό το στοιχείο του, αλλά για την προσωπικότητά του στο σύνολό της. Άλλωστε έτσι ξεκίνησε η σχέση μας, η έλξη δεν γεννήθηκε λόγω εξωτερικής εμφάνισης - αν και είναι πολύ ωραίος άντρας. Έπαθα μεγάλο εγκεφαλικό έρωτα. Είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι με πολλά κοινά στον πυρήνα της ύπαρξής μας και στο πώς βλέπουμε τον κόσμο.


Πρόσφατα βρεθήκατε στον πολύ τρυφερό γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια. Μήπως αυτό σου δημιούργησε σκέψεις;

Η Τόνια είναι ένας φωτεινός και πολύ δοτικός άνθρωπος και η απόδειξη του ότι όταν κάποιος αγαπήσει τον εαυτό του, η ζωή του θα του φέρει μόνο καλά - και η ζωή τής έφερε αυτό τον υπέροχο άνθρωπο, τον Κωστή. Χαίρομαι που τους βλέπω τόσο ευτυχισμένους, ενώ στο γάμο τους έκλαιγα. Παρ' όλα αυτά, ο γάμος είναι κάτι που ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου. Προφανώς είμαι με έναν άνθρωπο με τον οποίο θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου και να δημιουργήσω οικογένεια, αλλά δεν κάνω σκέψεις για το πώς ή το πότε θα βάλω νυφικό. Αν έρθει, θα έρθει τη στιγμή που πρέπει και όπως πρέπει - όπως συνέβη και με την Όλυ. Δεν έχω εμμονή ή άγχος για το θέμα.

Οπότε, οι σκέψεις σου αφορούν περισσότερο την απόκτηση παιδιού.

Δεν θέλω να φέρω ένα παιδί στον κόσμο ως εγωιστική πράξη, για να κάνει εκείνο όσα δεν κατάφερα εγώ, ή ως συνέχεια μου. Ιδανικά -φιλοσοφικά, αν θέλεις-, θέλω να φέρω στον κόσμο έναν ελεύθερο άνθρωπο, γεμάτο αγάπη, χωρίς ανασφάλειες και φόβους, που θα ζήσει τη δική του ζωή και θα κάνει καλύτερα τα πράγματα. Γι' αυτό κάνουμε παιδιά, για να εξελιχθεί η ανθρωπότητα.

Πηγή:Hello

Διαβάστε επίσης:

Ευγενία Σαμαρά: «Με τον Γιάννη είμαστε μαζί 7 χρόνια και ούτε που το έχω καταλάβει»

Η τηλεοπτική επιστροφή του Γιάννη Ποιμενίδη στη νέα σειρά που ετοιμάζει το Star!

Σαμαρά: Απαθανάτισε τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη και δεν θα τον αναγνωρίσεις - Μεγάλη αλλαγή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved