Showbiz

Ηλίας Βρεττός: «Είμαι έτοιμος για οικογένεια - Μετά το ατύχημα έχω μόνιμους πόνους» (Video)

Gossip-tv Team

Το επόμενο βήμα στη σχέση του με την εδώ και τρία χρόνια αγαπημένη του Αναστασία Δεληγιάννη έκανε ο Ηλίας Βρεττός ο οποίος μίλησε σε συνέντευξή του τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για το ατύχημα που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή. 

Ο γνωστός τραγουδιστής δείχνει να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους του καθώς είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της συντρόφου του με την οποία κάνουν κοινά όνειρα για το μέλλον.

«Είμαι τέλεια, πολλές σχέσεις τις έχω προφυλάξει δεν είναι η πρώτη σχέση που προφυλάσσω τύχαινε για κάποιους λόγους, κάποιες σχέσεις να βγαίνουν έντονα στην δημοσιότητα. Όσοι είναι στον χώρο γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι εγώ ποτέ δεν επέλεγα και δεν ήθελα να μιλήσω από εκεί και πέρα όταν υπάρχουν παπαράτσι και φωτογραφίες δεν γίνεται. Εγώ σιχαίνομαι αυτά τα στημένα» είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο που προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα και συνέχισε μιλώντας για εκείνη:

«Με την Αναστασία είμαστε μαζί 3 χρόνια, συγκατοικούμε μένουμε μαζί, είναι πάρα πολύ όμορφο. Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και ότι μου δίνει δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Με έναν άνθρωπο που είσαι 3 χρόνια το επόμενο βήμα είναι η επισημοποίηση της σχέσης, αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός θα έρθει».

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε επίσης και για τους πόνους που συνεχίζει να έχει μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε και που θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο για τον ίδιο.

Δείτε όλα όσα είπε, στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Βρεττός: Σπάνια βραδινή έξοδος με την κούκλα σύντροφό του - Τα τρυφερά τετ α τετ

Happening με Βρεττό στο θέατρο Άλσος! Πήγε στις Melisses με τη σύντροφό του και βρέθηκε στη σκηνή!

Βρεττός: «Έμαθα να ζω με τους πόνους. Είχαν τραυματιστεί και οι φωνητικές μου χορδές με το ατύχημα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved