Σταμάτης Τσελέπης: «Το θαύμα το έζησα πριν από έξι χρόνια, όταν στη ζωή μου ήρθε η γυναίκα μου»
Showbiz

Σταμάτης Τσελέπης: «Το θαύμα το έζησα πριν από έξι χρόνια, όταν στη ζωή μου ήρθε η γυναίκα μου»

Ο Σταμάτης Τσελέπης, έχει συνεργαστεί με σπουδαίους ηθοποιούς και συνεχίζει με το ίδιο πάθος και με σύμμαχο το αστείρευτο ταλέντο του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για όσα του δίνουν δύναμη και για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

-Παίξατε αμέσως μετά την κηδεία της αδερφής σας. Σας βοήθησε αυτό να προχωρήσετε μπροστά και να το διαχειριστείτε;

Η ζωή και ο θάνατος συνυπάρχουν σε κάθε βήμα μας. Θα ακουστώ κοινότυπος όμως έτσι είναι, ο θάνατος δίνει αξία στη ζωή. Γι’ αυτό δεν χρειάζεται να την σπαταλάμε, να την ξοδεύουμε άσκοπα. Να της δίνουμε νόημα.

-Ξεπερνιούνται τέτοιες απώλειες;

Δεν ξεπερνιούνται, απλά μαθαίνουμε να ζούμε με την απώλεια των δικών μας ανθρώπων. Τους κουβαλάμε μέσα μας και πορευόμαστε.

-Τι σας δίνει δύναμη; Σε τι πιστεύετε;

Τη δύναμή μου την αντλώ από την αγάπη για τη ζωή. Όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ πως η χαρά βρίσκεται ακόμη και μέσα στις μικρές, καθημερινές μας συνήθειες, αρκεί να μπορείς να την νιώσεις. Πιστεύω στη δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη. Και υπέρτατες αρετές για μένα είναι η εντιμότητα και η ειλικρίνεια.

-Έχετε ζήσει κάποιο θαύμα στη ζωή σας;

Το θαύμα το έζησα πριν από έξι χρόνια, όταν στη ζωή μου ήρθε η γυναίκα μου, η Χέλεν (Έλενα Τσεφαλά). Με το χαμόγελό της, την ζωντάνια της και την αγάπη της, με «ανέστησε», όπως της λέω πολλές φορές. Ανοίξαμε και οι δύο έναν νέο κύκλο ζωής και συμπορευόμαστε σε όλα τα επίπεδα της ζωής, προσωπικό, οικογενειακό και καλλιτεχνικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που συναντιόμαστε και πάλι θεατρικά, στο «Δον Καμίλο», όπου σε αυτήν την παράσταση παίζει τον ρόλο της Ασπασίας- της αδελφής του Δον Καμίλο. Με την Χέλεν έχουμε ήδη συνυπάρξει θεατρικά σε πολλές παραστάσεις και τα τελευταία χρόνια έχουμε περιοδεύσει με δικές μας θεατρικές παραγωγές τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Αυστραλία, και ευελπιστούμε μετά το πέρας της πανδημίας να καταφέρουμε και πάλι να ταξιδέψουμε σε Ελλάδα και εξωτερικό με καινούρια έργα, τα οποία μας «περιμένουν».

-Πείτε μου λίγα λόγια για τις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου, αλλά και για την προφυλάκιση συναδέλφων σας. Πέσατε από τα σύννεφα με όλα αυτά;

Όπως σε όλα τα επαγγέλματα, έτσι και στον δικό μας χώρο υπάρχουν προκαταλήψεις, στερεότυπα και διακρίσεις. Δεν εκπλήσσομαι. Η άσκηση οποιασδήποτε μορφής βίας (λεκτική ή ψυχολογική ή σωματική) είναι εγκληματική πράξη και πρέπει να τιμωρείται. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

-Εσείς έχετε βιώσει άσχημες συμπεριφορές;

Νομίζω πως ο χαρακτήρας μου, δεν αφήνει περιθώρια για «παρατράγουδα».

-Τι είναι αυτό που πιστεύετε ότι οδήγησε αυτούς τους ανθρώπους σε τέτοιες καταδικαστέες πράξεις;

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Απαντά στον Γιώργο Λέφα μέσα από τη φυλακή (Video)

Σασμός: «Η Μαριλίτα ήταν διστακτική να δεχτεί τον ρόλο της Βασιλικής» (Video)

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη, όταν έμαθα...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved