Κύριλλος Ρούσσος: Θυμάται το απίστευτο περιστατικό με τον Πούτιν που του είχε αφηγηθεί ο πατέρας του
Showbiz

Κύριλλος Ρούσσος: Θυμάται το απίστευτο περιστατικό με τον Πούτιν που του είχε αφηγηθεί ο πατέρας του

O Κύριλλος Ρούσσος είναι ο γιος του σπουδαίου Έλληνα ερμηνευτή, τραγουδοποιού και μουσικού Ντέμη Ρούσσου, ενός ονόματος-θρύλου της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

O ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του και όσα θυμάται πιο έντονα από την παιδική του ηλικία, ενώ θυμήθηκε και μία ιδιαίτερη στιγμή που του είχε αφηγηθεί ο πατέρας του μέσα από τη μουσική καριέρα του.

Πώς ήταν η σχέση με τον πατέρα σας και τι θυμάστε πιο έντονα από την περίοδο που ήσασταν παιδί;

«Πολύ καλή. Ηταν μια σχέση πατέρα και γιου, ίσως όχι τόσο τυπική, μια και δεν ήμασταν τυπικοί άνθρωποι. Ο πατέρας έλειπε συνέχεια, εγώ πήγαινα από το ένα σχολείο στο άλλο, από τη μία χώρα στην άλλη, συμφιλιωνόσουν με αυτό που συνέβαινε γύρω σου. Δεν συμφωνούσαμε πάντα, ούτε στη μουσική, αλλά τα βρίσκαμε μια χαρά. Θυμάμαι τα ξενοδοχεία, θυμάμαι τα στούντιο, θυμάμαι τις μπάντες, θυμάμαι τα venues, θυμάμαι αυτόν που έφερνε τον ηχητικό εξοπλισμό με το φορτηγό. Ηταν σαν ένας φανταστικός κόσμος, παρόλο που όλα αυτά ήταν αληθινά, η πραγματικότητα. Μέχρι να ενηλικιωθώ, μου φαίνονταν τόσο φυσιολογικά όλα αυτά, όχι η συνθήκη που λέει "ξυπνάς το πρωί, πηγαίνεις στο σχολείο, γυρνάς στο σπίτι, κάνεις τις εργασίες, κάνεις ό,τι άλλα πράγματα κάνεις ως παιδί, μετά ύπνο και ξανά τα ίδια».

Εκτός από τη μουσική του πατέρα σας, κάτι πολύ λογικό, τι άλλα μουσικά ακούσματα είχατε μικρός και πώς αυτό λειτούργησε στη συνέχεια;

«Θυμάμαι μια ιστορία που μου έλεγε η μητέρα μου, όταν ήμουν τεσσάρων-πέντε χρόνων. Κάποια στιγμή, άκουγα το άλμπουμ "Songs in thw Key of Life" του Στίβι Γουόντερ. Μου έλεγε ότι το άκουγα σαν να το κοίταγα. Γύρισα και της είπα: "Είναι τόσο όμορφο που μου έρχεται να κλάψω". Η επεξεργασία του μυαλού ενός πεντάχρονου που βρίσκει λέξεις για να περιγράψει αυτά τα συναισθήματα. Για ένα πεντάχρονο παιδί είναι κάτι πάρα πολύ έντονο και δεν υπάρχει άλλος τρόπος, δεν μπορεί να πει ψέματα, ένιωθα έτσι εκείνη τη στιγμή. Θυμάμαι ότι έπαιξε τεράστιο ρόλο στα μετέπειτα ακούσματα μου. Ενα από τα πρώτα άλμπουμ που άκουγα συνέχεια μικρός ήταν και το "Off The Wall" του Μάικλ Τζάκσον, φοβερό άλμπουμ. Εχω μια κόρη που μόλις έγινε 13 ετών και ακούει ΑC/DC. Εκανα το ίδιο πράγμα στην ηλικία της. Τους ανακάλυψε μόνη της και τους λατρεύει, χωρίς να της έχω πει "άκου αυτό". Υπάρχει κάτι εκεί που είναι διαχρονικό. "Μιλάει" σε μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής σου και όταν σου "μιλάει" αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, το κρατάς μαζί σου μια ζωή. Κάποιος που ερωτεύεται τους ΑC/DC στα 13 του, θα συνεχίσει να τους ακούει για πάντα. Αυτή ήταν η ηλικία που άρχισα να ακούω διάφορα είδη μουσικής».


Εχετε να θυμηθείτε κάποια ιδιαίτερη στιγμή που σας είχε αφηγηθεί ο πατέρας σας μέσα από τη μουσική καριέρα του;

«Ηταν προς το τέλος του. Συναυλία στη Μόσχα, το 2011 ή 2012. Είχε κάποιες κινητικές δυσκολίες τότε ο πατέρας μου. Χρειαζόταν βοήθεια για να ανεβεί τις σκάλες. Στη σκηνή είχε κάτι σκαλοπάτια και κανένας δεν είχε φροντίσει να φέρει και μια πλατφόρμα. Η σκηνή ήταν αρκετά ψηλή για οποιονδήποτε άνθρωπο, πόσω μάλλον για τον Ντέμη που εκείνη τη στιγμή δυσκολευόταν. Δεν ξέρω πώς, αυτή η πληροφορία έφτασε στον Πούτιν. Ο Πούτιν έστειλε την προσωπική του πλατφόρμα, αυτήν που ο ίδιος χρησιμοποιεί όταν κάνει δηλώσεις και ομιλίες. Την έστειλε για να μπορεί να γίνει η συναυλία. Τόσο πολύ τον αγαπούσε, τόσο πολύ,.. Κάποια χρόνια νωρίτερα, το 2003, ο Πούτιν τον έφερε για να τραγουδήσει, μαζί με τους Scorpions και τον Λουτσιάνο Παβαρότι, για τους εορτασμούς των 300 χρόνων της Αγίας Πετρούπολης. Είσαι, δηλαδή, ο Βλαντίμιρ Πούτιν και κάνεις τη μεγαλύτερη γιορτή της Ρωσίας και φέρνεις αυτούς τους δύο. Στη Ρωσία τον λάτρευαν και συνεχίζουν να τον λατρεύουν», είπε στο ΒΗΜΑ.

Διαβάστε επίσης:

Κύριλλος Ρούσσος: «Νιώθω τον πατέρα μου πάνω από τον ώμο μου»

Η Μπάρμπα καταγγέλλει ότι κινδυνεύει: «Έχει εμπάθεια, είναι επικίνδυνο πια, έπινε κάτω από το σπίτι»

Κατερίνα Καινούργιου: «Το στομάχι μου, συγνώμη, δεν μπορώ να μιλήσω» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved