Πατριαρχέας-Δράκου: Βρήκαν ονόματα και σχεδιάζουν βαφτίσεις
Showbiz

Πατριαρχέας-Δράκου: Βρήκαν ονόματα και σχεδιάζουν βαφτίσεις

Και το όνομα αυτής, Κύνθια. Ο λόγος για τη δεύτερη κόρη του πρωταγωνιστή του Σασμού, Θανάση Πατριαρχέα και της personal trainer, Βίβιαν Δράκου.

Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει ένα πολύ ωραίο και πρωτότυπο όνομα στη
δεύτερη κορούλα του, που είναι 6 μηνών.

Η ευτυχισμένη μαμά μίλησε στο «Secret» για την επιλογή του ονόματος αυτού και την προέλευση του: «Ψάχναμε με τον Θανάση ονόματα και καταλήξαμε σε αυτό, γιατί της ταιριάζει πολύ. Γιατί η Κύνθος είναι στη Δήλο, ήταν το αγαπημένο νησί των θεών και έχει ωραία ενέργεια. Ετσι, "κλειδώσαμε" αυτό το όνομα».

Το ζευγάρι έχει άλλη μία κόρη, τη Σταύρια, και, όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά η Βίβιαν, θα τις βαφτίσουν σε μικρό χρονικό διάστημα. «Σκεφτόμαστε να τις βαφτίσουμε το ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά διαφορετικές μέρες, στο χωριό μας, στο Εξοχικό Κορώνης, που είναι κοντά στην Πύλο. Θέλουμε να κάνουμε παραδοσιακές βαφτίσεις και να ακολουθήσει γλέντι». Οσον αφορά τον γάμο του ζευγαριού, έχουν ήδη κάνει πολιτικό στο δημαρχείο Γλυφάδας, ωστόσο ακόμα δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει ο θρησκευτικός. «Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό και να πάρουμε την ευλογία, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι στα άμεσα σχέδια μας, καθώς λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει χρόνος να γίνει όπως θέλουμε».

Ο Θανάσης Πατριαρχέας αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στον «Σασμό», στον ρόλο του Αγγέλου Σωτηρόπουλου, ενός γιατρού, ενώ παράλληλα παίζει στην παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο», στο θέατρο Βεάκη. Η Βίβιαν έχει επιστρέψει δυναμικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς ετοιμάζει καινούργια πράγματα στον τομέα της άθλησης.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Οι πραγματικοί έρωτες των πρωταγωνιστών (photos)

Σασμός: Ο γιατρός έβγαζε φωτό στο νεκροταφείο και οι τηλεθεατές τον στέλνουν στο... GNTM

Έτσι είναι το κορμί γνωστής Ελληνίδας τέσσερις μήνες μετά τη δεύτερη γέννα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved