Θανάσης Πατριαρχέας: Η ηλικία, το ύψος, η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου και τα δύο τους παιδιά
Showbiz

Θανάσης Πατριαρχέας: Η ηλικία, το ύψος, η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου και τα δύο τους παιδιά

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι από τους ηθοποιούς που το τελευταίο διάστημα έχει συζητηθεί αρκετά καθώς ο ρόλος του στο Σασμό έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι Έλληνας ηθοποιός και το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε στη δραματική σειρά του Mega, «Δικαίωση» όπου υποδύθηκε ένα δημοσιογράφο, κάνοντας έκτακτες εμφανίσεις.

Λίγο αργότερα ακολούθησε η συμμετοχή του στη σειρά «Εθνική Ελλάδος», όμως έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο κοινό, μέσα από το ρόλο του Μιχάλη Μακρή στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Τώρα ο γνωστός ηθοποιός, απολαμβάνει την τηλεοπτική του επιτυχία μέσα από την σειρά «Σασμός», η οποία έχει αγαπηθεί από το ευρύ κοινό, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει είναι εντυπωσιακά.

Πάμε όμως να μάθουμε λίγα πράγματα για τον ηθοποιό…

Ηλικία

Μπορεί η εξωτερική εμφάνισή του να μην έχει αλλάξει πολύ από την στιγμή που βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας, όμως, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι 34 ετών καθώς είναι γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου 1986.

Ο ηθοποιός παραμένει όμορφος όσο χρονών και να είναι και δεν είναι λίγες οι φορές που οι γυναίκες παραμιλούν στο όνομά του.

Το ύψος

Και δεν είναι απλά ένας καλός ηθοποιός και ταλαντούχος σε όλους τους ρόλους που μέχρι και σήμερα έχει υποδυθεί, είναι και ο ψηλός ηθοποιός που έχεις δει σε σειρά.

Αναρωτιέσαι κι εσύ τι ύψος έχει ο Θανάσης Πατριαρχέας;

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σου δώσουμε την απάντηση.

Ο ηθοποιός είναι…1,87. Κι όμως, καλά διάβασες. Θεωρείται ένας από τους ψηλούς ηθοποιούς της ελληνικής showbiz.

Η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι παντρεμένος με τη Βίβιαν Δράκου από το 2019 και έχουν δυο κόρες.

Η ίδια είναι personal trainer και υπήρξε αθλήτρια βόλεϊ, ενώ έχει παίξει και σε σημαντικές ομάδες.

Τα δύο τους παιδιά

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, οι οποίες είναι 1,5 έτους και 6 μηνών αντίστοιχα. Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς η οικογένειά τους μεγάλωσε και περνούν τρυφερές στιγμές όλοι μαζί με παιχνίδια και αγκαλιές.

Μάλιστα, η Βίβιαν Δράκου είχε δηλώσει πέρυσι στο Πρωινό: «Θέλαμε να ανακοινώσουμε την εγκυμοσύνη μου όταν θα είμαστε πιο σίγουροι. Tην άλλη βδομάδα μπαίνω στον 7ο μήνα. Δεν ξέρουμε το φύλο και ούτε θέλουμε να το μάθουμε. Θέλουμε να είναι έκπληξη, να το μάθουμε στον τοκετό. Είμαστε μαζί 10 μήνες μόνο. Στους τρεις μήνες έμεινα έγκυος. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε. Τώρα πολιτικό και πιο μετά θρησκευτικό, για να πάρουμε την ευλογία».

Διαβάστε επίσης:

Βανδή – Μπισμπίκης: Καρέ καρέ η άφιξή τους από την Ιταλία - Φωτό από το αεροδρόμιο

Rouk Zouk: Τρελό γέλιο - Η παίκτρια που έκανε τους χρήστες του twitter να «τρελαθούν»- Επικές ατάκες

Άριελ Κωνσταντινίδη για #MeToo: «Θεωρώ χυδαίο να λένε "γιατί τώρα το θυμήθηκαν;"»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved