Κελεκίδου - Κουρκούλης: Τα γενέθλια της κόρης τους, το τρυφερό ποστ και η φαντασμαγορική τούρτα!
Showbiz

Κελεκίδου - Κουρκούλης: Τα γενέθλια της κόρης τους, το τρυφερό ποστ και η φαντασμαγορική τούρτα!

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz και έχουν δημιουργήσει μαζί μια υπέροχη οικογένεια.

Η πρώην παίκτρια του Just the 2 of Us και ο σύζυγός της έχουν μια από τις πιο αγαπημένες οικογένειες της ελληνικής showbiz, αφού έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, που είναι οι μεγάλες τους αδυναμίες.

Σήμερα (15-11) η μικρή τους κόρη, η Ελπινίκη, είχε τα γενέθλιά της και η Κέλλυ Κελεκίδου, αποφάσισε να ενημερώσει τους ακόλουθούς της στο Instagram για τα γεννέθλια της υπέροχης κόρης της. Δημοσίευσε το πιο τρυφερό ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό, εξιστορώντας την αγάπη της για την μικρή Ελπινίκη, καθώς και το πόσο περήφανη μαμά είναι.

Χαρακτηριστικά έγραψε: "Να ξέρεις πως ποτέ δε θα είσαι πολύ μεγάλη να τρέξεις στην αγκαλιά μου! Θα είμαι εδώ πάντα για εσένα !
Χρόνια πολλά Ελπινίκη μου! Σου αξίζουν τα καλύτερα και σου υπόσχομαι πως σε όλη τη ζωή μου θα σε αγαπάω και θα σε φροντίζω σα να είσαι ακόμα εκείνο το αξιαγάπητο μωρακι που συνάντησα στις 15-11-2014!
Πριν γεννηθείς δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω!Τώρα ξέρω ! Να δίνω περισσότερα απ όσα έχω δώσει, να νοιάζομαι περισσότερο από ποτέ και να αγαπάω όσο δεν έχω φανταστεί πως μπορω να αγαπήσω!Σε ευχαριστούμε που μας έμαθες την μαγεία του να είσαι γονιός τόσο εσύ όσο και ο Ραφαήλ!
Να χαμογελάς να ονειρεύεσαι και να εκφράζεσαι με τον υπέροχο τρόπο που μόνο εσυ ξέρεις αγγελούδι μου!"

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τον Αλεξάνδρου, που άφησε άφωνο όλο το πλατό!

Κέλλυ Κελεκίδου: Θα επιστρέψει στο J2US;Τι λέει στο gossip-tv για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

Θετική στον κορονοϊό η Κέλλυ Κελεκίδου – Η ανάρτησή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved