Κωνσταντίνος Λάγκος: «Είχα ένα ατύχημα που με καθήλωσε και με κράτησε μακριά από την TV»
Showbiz

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Είχα ένα ατύχημα που με καθήλωσε και με κράτησε μακριά από την TV»

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος αγαπά τις καθημερινές σειρές, είναι παιδί του MEGA, συνδυασμός που φέτος τον οδήγησε στη σειρά Το αύριο μας ανήκει.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωα του και πώς θα τον δούμε να πορεύεται στα επόμενα επεισόδια, για την αποχή του από τη μικρή οθόνη αλλά και για τους λόγους που δεν γνωρίζουμε πολλά για την προσωπική του ζωή.

Πώς θα δούμε τον ήρωα σου να πορεύεται στα επόμενα επεισόδια;

Ο Πασχάλης δεν έκανε τίποτα χαιρέκακα. Είναι παραβατικός και επικίνδυνος λόγω της αρρώστιας του, αλλά δεν είναι ασυνείδητος, δεν του λείπει η ενσυναίσθηση. Γι' αυτό θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι μπορεί για να βρει την εξιλέωση και κυρίως να κερδίσει την ουσιαστική και αληθινή αγάπη του γιου του.

Είσαι από τους ηθοποιούς που παρακολουθούν φανατικά τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούν;

Παρακολουθώ τη δουλειά για να εξελίσσομαι και να επισημαίνω επιλογές και ιδέες που λειτουργούν η που χρειάζονται επαναπροσέγγιση.

Τον ανταγωνισμό τον παρακολουθείς; Ποια άλλη σειρά ξεχωρίζεις;

Υπάρχουν πολλές δουλειές φέτος και είναι ευτυχία να βλέπεις ότι η μυθοπλασία είναι σταθερή αξία στην ελληνική τηλεόραση. Εχω πολλούς φίλους σε αυτές -μπροστά και πίσω από τις κάμερες- και το μόνο που θέλω να πω είναι ότι μέσα από τις αντιξοότητες, όλοι κάνουν το καλύτερο που μπορούν και είναι επαγγελματίες. Είναι η οικογένεια μου και δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιους.

Εχεις ζήσει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, ωστόσο αποφάσισες για ένα διάστημα να απέχεις. Τι σε έκανε να πάρεις αυτή την απόφαση;

Δεν ήταν εντελώς στο χέρι μου, είχα ένα ατύχημα που με καθήλωσε για κάποιο διάστημα και μετά προσπάθησα να ασχοληθώ με τη μεγαλύτερη και παντοτινή αγάπη μου στο επάγγελμα, το σινεμά.

Αντίστοιχα, τι σε οδήγησε στο να κάνεις comeback στην ελληνική τηλεόραση; Επαιξε ρόλο το ότι είχες πρόταση από το ΜΕGΑ, ένα κανάλι του οποίου είσαι «παιδί»;

Φυσικά, η αρμονική συνεργασία που πάντα είχα με το κανάλι και το γεγονός ότι με τιμά με την εμπιστοσύνη του. Και ο ρόλος. Η πολυπλοκότητα του Πασχάλη ως χαρακτήρα.

Το διάστημα που απείχες και πήρες την απόσταση σου, σου έλειψε η τηλεόραση;

Μου έλειψε η δουλειά. Το σετ είναι το δεύτερο σπίτι μου, νιώθω απίστευτα τυχερός και ευλογημένος που έχω την ευκαιρία να ζω και στη δουλειά σαν να είμαι στο σπίτι μου.

Πώς είδες τα όσα γίνονταν;

Εχουμε ζήσει δύσκολα χρόνια και μάλιστα δύο απανωτές απειλές πλανητικού μεγέθους. Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι η αγωνία να αντέξουμε. Να αντιμετωπίσουμε τις τωρινές αλλά και τις επερχόμενες προκλήσεις.

Αν και είσαι πολύ αναγνωρίσιμος, δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την προσωπική σου ζωή...

Είμαι αρκετά εσωστρεφής και χρειάζομαι χρόνο για να γίνω εκδηλωτικός σε μια παρέα. Προτιμώ να μιλάει η δουλειά.

Τι άλλο δεν ξέρουμε για τον Κωνσταντίνο;

Σύμφωνα με την έγκυρη γνώμη της συντρόφου μου, είμαι εξαιρετικός μάγειρας!

Πηγή:ΤύποςTV

Διαβάστε επίσης:

Το εξώδικο της μαμάς του Παντελίδη στον Γιώργο Θεοφάνους - Η παρέμβαση του συνθέτη στην Καινούργιου

Ξέσπασε η Καινούργιου: «Υπάρχουν κυρίες που δίνουν συνεντεύξεις και με χτυπάνε συνέχεια» (Video)

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες σε όλα τα επίπεδα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved