Θάνος Τοκάκης: «Έμαθα ότι έχουμε μόνο το παρόν, αλλά το έμαθα με σκληρό τρόπο»
Showbiz

Θάνος Τοκάκης: «Έμαθα ότι έχουμε μόνο το παρόν, αλλά το έμαθα με σκληρό τρόπο»

Ο Θάνος Τοκάκης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το αν ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός και για τον γάμο του με την επίσης ηθοποιό, Βίκυ Παπαδοπούλου.

Εκανες πολλά πράγματα και πολύ νωρίς. Πήρες το Βραβείο Χορν το 2011 και κέρδισες πέρυσι το Βραβείο Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου για τον ρόλο σου στο «Ευτυχία». Θεωρείσαι μια ήρεμη δύναμη στον χώρο σου.

Θα ήμουν ψεύτης αν σου έλεγα ότι δεν μου αρέσουν τα βραβεία - και τα χαίρομαι τόσο όσο τους αξίζει. Οσον αφορά την αναγνώριση, έχει να κάνει με ό,τι θέλεις να κάνεις σ' αυτή τη δουλειά.

Πάντα ήθελες να γίνεις ηθοποιός;

Αρχικά ήθελα να ασχοληθώ με τα Μαθηματικά. Μετά δούλεψα στο γραφείο των γονιών μου ως ασφαλιστής, πέρασα ΤΕΙ Ηλεκτρονικών και ύστερα έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό, πέρασα και από τότε κάνω μόνο αυτή τη δουλειά. Αργησα μάλιστα να δώσω. Πάντα το ήθελα, αλλά δεν το τολμούσα. Το έκανα στα 22 μου, ύστερα
από την παρότρυνση του αδελφού μου.

Εχεις πει ότι δεν σου αρέσει η τηλεόραση, αν και έχεις παίξει σε σήριαλ- επιτυχίες όπως στο «50-50».

Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει η τηλεόραση. Απλώς δεν μου αρέσει ο γρήγορος τρόπος που γίνεται. Πιθανόν κι εγώ μπορεί να μην αρέσω στην τηλεόραση. Δεν είναι κάτι που σνομπάρω, ούτε διαχωρίζω τον εαυτό μου σε κατηγορίες, «ποιοτικό» και «εμπορικό». Ο καθένας επιλέγει μέχρι εκεί που σηκώνει το στομάχι του.

Συνήθως ο γάμος δύο ηθοποιών είναι δύσκολη πίστα. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ σας;

Καθόλου. Αλλωστε και σε μένα και στη Βίκυ η εικόνα της ευτυχίας ποτέ δεν ερχόταν μέσα από τη δουλειά. Ποτέ δεν θεωρούσαμε ότι αν ήμασταν πετυχημένοι θα είχαμε αυτόματα και μία επιτυχημένη σχέση. Αλλα είναι τα ζητούμενά μας σ' αυτή τη ζωή.

Είστε μαζί πέντε χρόνια...

Γνωριστήκαμε το 2016 κα παντρευτήκαμε σχετικά πολύ γρήγορα το 2017. Είμαστε εξαιρετικά καλά.

Δεν φοβάσαι το «για πάντα» του γάμου;

Καθόλου. Αλλωστε τι είναι για πάντα; Τι δεν είναι για πάντα; Συνεχώς σκεφτόμαστε το αύριο, κάνουμε σενάρια και χάνουμε το σήμερα. Εγώ προσπαθώ σ' αυτή τη φάση να βλέπω τι έχω τώρα και μ' αυτό να πορεύομαι. Το σήμερα. Κάνω ένα πλάνο, αλλά έως εκεί. Ξέρω ότι όλα μπορούν να ανατραπούν.

Πάντα ήσουν έτσι;

Οχι. Τον τελευταίο χρόνο ανέπτυξα αυτόν τον τρόπο σκέψης κι έγινε λόγω κάποιων καταστάσεων. Έμαθα ότι έχουμε μόνο το παρόν, αλλά το έμαθα με σκληρό τρόπο.

Πηγή: Gala

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Τοκάκης: «Ο αδελφός μου «έφυγε» μόλις στα 44... Η αρρώστια του είχε επεκταθεί στον εγκέφαλο»

Ραγίζει καρδιές ο ηθοποιός Θάνος Τοκάκης μετά την κηδεία του αδερφού του

Εσύ το ήξερες; Αυτά είναι τα ζευγάρια Ελλήνων ηθοποιών που είναι παντρεμένα και δεν το θυμάσαι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved