Ρουμελιώτη: Ο πόνος για την υιοθεσία που δεν έγινε και η θλίψη για τη μητέρα της που έχασε ξαφνικά!
Showbiz

Ρουμελιώτη: Ο πόνος για την υιοθεσία που δεν έγινε και η θλίψη για τη μητέρα της που έχασε ξαφνικά!

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία, στην μητέρα της αλλά και στην υιοθεσία.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή, The 2night show και μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία, στην μητέρα της, η οποία έχει φύγει από την ζωή, για την υιοθεσία αλλά και για τον σύζυγό της.

«Κάνω ψυχοθεραπεία από τώρα για να είμαι μία καλή πεθερά, για να αγαπήσω τα κορίτσια που θα έρθουν», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Τη μητέρα μου την έχασα πολύ βίαια, γιατί σκοτώθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη. Ήμουν τυχερή που της έδειχνα κάθε μέρα την αγάπη μου. Δεν είναι τίποτα δεδομένο ξέρεις».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πώς η μητέρας της έγινε δωρήτρια οργάνων.

«Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων και βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα. Είναι αδιανόητο. Επτά άνθρωποι σώθηκαν χάρη στα όργανα της μητέρας μου και δυστυχώς έπρεπε να παρακαλέσω για να γίνει αυτό, αντί να μου τα κάνουν όλα εύκολα».

Για την υιοθεσία δήλωσε: «Μπορεί σε εμένα να μην πέτυχε, όμως συνεχίζω να λέω ότι η μεγαλύτερη προσφορά που μπορείς να κάνεις στην κοινωνία είναι να υιοθετήσεις ένα παιδί.

Γνωρίζαμε ότι το παιδάκι που υιοθετήσαμε είχε θέματα υγείας. Από τότε που έφυγε από το σπίτι μας μαθαίνω νέα του, αλλά δεν έχω επαφή, δεν αντέχω».

Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφέρει πώς: «Θα ήθελα να κάνω ένα κοριτσάκι, αλλά δυστυχώς δεν έρχεται.

Πριν έναν χρόνο έλεγα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπω ξανά στη διαδικασία της υιοθεσίας, τώρα δεν είμαι εντελώς αρνητική.

Ενώ για την άντρα της, είπε: «Νομίζω ότι ο άντρας μου ήρθε στη ζωή μου για να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μου έκανε πρόταση γάμου την ώρα που τρώγαμε σουβλάκια στο σπίτι μας, τόσο απλά και όμορφα».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Αρναούτογλου: Γιόρτασε on air τα γενέθλια της αγαπημένης του: «Σε ευχαριστούμε για την ύπαρξή σου»

Κατερίνα Στικούδη: Η επιθυμία να βγάλει το γιο της Βύρωνα και η απίστευτη σύμπτωση

Επικό βίντεο! Φαν του Statham τον βλέπει στη Θεσσαλονίκη και ωρύεται: «Θα πέσω κάτω, i love you»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved