«Δεχόμουν αμέτρητα φρικιαστικά μηνύματα. Με κατάρες μέχρι και απειλές κατά της ζωής μου»
Showbiz

«Δεχόμουν αμέτρητα φρικιαστικά μηνύματα. Με κατάρες μέχρι και απειλές κατά της ζωής μου»

Είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές, καθώς o Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έχει γράψει μία μοναδική ιστορία στο ελληνικό ραδιόφωνο.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή «Love It» και για το αν έχει δεχτεί ιντερνετικό μπούλινγκ.

-Έχουν περάσει λίγοι μήνες από την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν. Πώς σου φαίνεται, μέχρι στιγμής, η συνεργασία σου με την Ιωάννα Μαλέσκου στο «Love It»;

Μέχρι στιγμής, η συνεργασία είναι εξαιρετική. Πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει με τον εκάστοτε επικεφαλής. Σε αυτή την περίπτωση, είναι η Ιωάννα, που τη θεωρώ «καπετάνισσα», διότι όπως ο καλός ο καπετάνιος, στα δύσκολα και στις φουρτούνες παραμένει πάντα ψύχραιμη, χαμογελαστή, άρα και εμψυχωτική. Έτσι, δημιουργούνται οι βάσεις για μία ωραία συνεργασία.

-Σε προβλημάτισαν τα δημοσιεύματα την περσινή σεζόν που έκαναν λόγο για κακή συμπεριφορά της Ιωάννας απέναντι στους συνεργάτες της;

Επειδή έχω μάθει να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και τα δημοσιεύματα δεν ταίριαζαν με αυτό που ένιωθα για την Ιωάννα, όχι, δεν με προβλημάτισαν. Επιπλέον, ήταν τόσο μεγάλη η συχνότητα αυτών των δημοσιευμάτων, που από κάποια στιγμή και μετά, μου φαινόταν ύποπτα... Μέχρι στιγμής, το ένστικτο μου έχει επαληθευτεί και χαίρομαι γι’ αυτό.

-Έχουν κάνει κακό αυτά τα δημοσιεύματα στην εικόνα της και κατά πόσο επηρεάζουν εσένα;

Δυστυχώς, ο κόσμος είναι επιρρεπής σε αυτά που διαβάζει. Από κάποια στιγμή και μετά, τα πολλά δημοσιεύματα, αφήνουν μία «σκιά» στην εικόνα κάποιου. Η Ιωάννα, ωστόσο, πιστεύω ότι με τη δική της συμπεριφορά, καταφέρνει να διαλύει κάθε σκιά. Προσωπικά, με προβληματίζουν τα πολλά σχόλια, επειδή κάποιοι τα λαμβάνουν υπόψη τους. Ο κόσμος επηρεάζεται από τη δημιουργία ενός κακού κλίματος για κάποιο πρόσωπο στα Μέσα. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να πάρει υπερβολικές διαστάσεις.

-Σε ενοχλεί όταν κάποιοι σε χαρακτηρίζουν κακό, λόγω των αιχμηρών σου σχολίων;

Με στεναχωρεί μερικές φορές. Γιατί αν κάποιος θεωρεί ότι είμαι κακός, συνήθως σημαίνει ότι δεν κατάλαβε τι και πώς το λέω. Όσοι καταλαβαίνουν, με λένε απλά αυστηρό και ειλικρινή. Μιλώ δεικτικά μόνο για θέματα που γνωρίζω. Αν με ρωτήσουν για μόδα ή μαγειρική, δεν θα απαντήσω. Αν όμως με ρωτήσουν για τα media, τη μουσική, το τραγούδι, φυσικά και θα εκφράσω την άποψή μου. Είναι τομείς που τους κατέχω και αυτό δεν μου το αμφισβητούν ούτε όσοι πιθανόν να με αντιπαθούν. Υπάρχει λίγο μία σύγχυση στο ποιος τελικά είναι “κακός” και ποιος όχι. Προσωπικά, δεν διστάζω να λέω την άποψή μου, το κάνω από ειλικρίνεια προς το κοινό και πολλές φορές διακινδυνεύοντας να χάσω -και έχω χάσει- πολλά πράγματα, μην κάνοντας διπλωματικές και “δημόσιες σχέσεις”.

-Έχεις δεχθεί ποτέ ιντερνετικό μπούλινγκ;

Ο κόσμος φέρεται πια στο διαδίκτυο με τρόπο σοκαριστικά επιθετικό. Το πιο επιθετικό που δέχτηκα, ήταν το 2017, την εποχή του πρώτου «Survivor», όταν είχα πει στην Ελεονώρα Μελέτη στο «Survivor Πανόραμα» κάτι για το πώς ψηφίζουν οι τηλεθεατές της Κύπρου στα ριάλιτι, το οποίο παρερμηνεύτηκε τελείως. Άλλο πράγμα είπα και άλλο διαδόθηκε. Στα μέσα της Κύπρου έλεγαν για μένα λάθος πράγματα, χωρίς δικό μου αντίλαλο κι έτσι, στα social media δεχόμουν αμέτρητα φρικιαστικά μηνύματα. Με κατάρες μέχρι και απειλές κατά της ζωής μου. Τότε είχα στεναχωρηθεί και προβληματιστεί πολύ για το πόσο σοβαρή μπορεί να γίνει η παρερμηνεία κάποιας φράσης.

-Πριν λίγους μήνες «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα σου. Πώς είσαι πλέον με αυτό; Έχεις αρχίσει να το συνειδητοποιείς;

Ήμουν εργένης πάνω από 25 χρόνια, αλλά την τελευταία 4ετία χρειάστηκε να πάρω τη μητέρα μου να μείνει μαζί μου, για καλύτερη φροντίδα. Όταν μεγαλώνει ο γονιός σου, ξαναδένεσαι μαζί του, όπως όταν ήσουν παιδί. Μόνο που αυτή τη φορά είναι εκείνος το παιδί. Είναι συγκλονιστική απώλεια. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά ευτυχώς το αντιμετωπίζω αρκετά καλά. Όσο περνάει ο καιρός, με παρηγορεί ότι τουλάχιστον την στιγμή του μοιραίου, όταν μπήκα στο δωμάτιο και την είδα να ξεψυχάει, συνειδητοποίησα αμέσως τι συμβαίνει και ότι είναι μη αναστρέψιμο. Χαίρομαι που δεν έχασα την ψυχραιμία μου και κατάλαβα ότι δεν πρέπει να της δώσω ως “τελευταία εικόνα” να με δει να καταρρέω. Έκατσα δίπλα της χωρίς φωνές, της κράτησα το χέρι, της είπα παρηγορητικά πόσα αγαπημένα πρόσωπα πάει να συναντήσει. Κατά κάποιον τρόπο, την συνόδευσα μέχρι το τέλος κι έφυγε ήρεμα και γαλήνια.

-Πώς τα πας με τον χρόνο; Σε αγχώνει;

Εγώ τα πάω μια χαρά με τον χρόνο. Οι υπόλοιποι δεν τα πάνε. Εγώ είμαι το ίδιο δημιουργικός με την περίοδο που ξεκινούσα στη δουλειά. Έχω δεχθεί και δέχομαι έντονο ηλικιακό ρατσισμό, κυρίως πισώπλατα. Αναφερόμαστε σε πολλών ειδών “shaming”, αλλά ξεχνάμε ότι υπάρχει και το age shaming. Όταν εσύ νιώθεις ακόμα ενθουσιώδης και παραγωγικός, όπως όταν ήσουν 20, αλλά οι υπόλοιποι θέλουν οπωσδήποτε να δουν τον χρόνο πάνω σου ως τροχοπέδη. Γι’ αυτό και δεν λέω την ηλικία μου, γιατί θέλω να συνεχίσω να δουλεύω.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Love It: Χαμός στον «αέρα» με τη Σοφία Δανέζη και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο!Τα καρφιά και οι σπόντες

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Δύσκολες ώρες για τον δημοσιογράφο

Γιαννόπουλος: Η πιο δύσκολη στιγμή όταν έπρεπε να πει στη μητέρα του για την απώλεια του αδελφού του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved