Μαλέσκου-Δανιάς: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση και οι ρομαντικές αποδράσεις μετά τις φήμες ότι είναι μαζί
Showbiz

Μαλέσκου-Δανιάς: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση και οι ρομαντικές αποδράσεις μετά τις φήμες ότι είναι μαζί

Τον τελευταίο καιρό, φημολογέιται έντονα ότι η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι ζευγάρι, με τους ίδιους να μην έχουν ξεκαθαρίσει τι πραγματικά συμβαίνει.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του "Love It" και οιι γνωστός εκπαιδευτής σκύλων δεν έχουν πάρει ακόμα θέση απέναντι στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου, σε πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις της, μίλησε για την προσωπική της ζωή, λέγοντας ότι είναι πολύ καλά το τελευταίο διάστημα και ευτυχισμένη. Ο Κωνσταντίνος Δανιάς, από την πλευρά του, δεν έχει αναφέρει κάτι, αλλά οι κάμερες τους έχουν πετύχει μαζί.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει αποδράσεις σε Ναύπλιο και Μονεμβασιά, δυο κατεξοχήν ρομαντικοί προορισμοί για φθινοπωρινές αποδράσεις εκτός Αθήνας. Πριν από λίγες ημέρες όμως, πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια κοινή έξοδο, με τις κάμερες να αποθανατίζουν τη στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα και ο Κωνσταντίνος παρακολούθησαν μαζί την θεατρική παράσταση «Ο κήπος με τις αλήθειες», στο θέατρο Μουσούρη. Ο φωτογραφικός φακός του lifestyle περιοδικού Hellο, τους εντόπισε να φεύγουν από το θέατρο, πυροδοτώντας ακόμη περισσότερο τις φήμες περί ερωτικής σχέσης μεταξύ τους.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από το ρεπορτάζ εκπομπής του Alpha:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Μαλέσκου: Αποκάλυψε το απρόσμενο τηλεφώνημα που δέχτηκε τα ξημερώματα και ήταν... ανεπιθύμητο

Love it: Ο Μαγιάτης εισέβαλε στην εκπομπή της Μαλέσκου και έτσι λύθηκε η παρεξήγηση!

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι δηλώσεις για την Κατερίνα Καινούργιου και το μέλλον της εκπομπής της (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved