Χριστίνα Παππά: «Με τον πατέρα του παιδιού μου κλεφτήκαμε, με έψαχνε η αστυνομία» (video)
Showbiz

Χριστίνα Παππά: «Με τον πατέρα του παιδιού μου κλεφτήκαμε, με έψαχνε η αστυνομία» (video)

H Χριστίνα Παππά, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το παρελθόν της, τον πατέρα του γιου της, αλλά και την φωτογράφιση στο Playboy.

Η Χριστίνα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" και μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφορόμενη στο γιο της, είπε ότι του έχει τεράστια αδυναμία και ότι είναι το παν στη ζωή της. Μεταξύ πολλών, μίλησε για το παρελθόν της, το οπως ξεκίνησε, καθώς και την επίμαχη φωτογράφιση που είχε κάνει στο Playboy. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Τη φωτογράφιση στο Playboy την έχω ξεχάσει, δεν θέλω καν να τη θυμάμαι. Τότε υπήρχαν αυτά τα περιοδικά, συγκεκριμένα κανάλια και όχι τα social media, και σε πληρώνανε. Επειδή ήμουν μία μανούλα και με πληρώνανε, έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα έξτρα και έκανα και αυτή τη φωτογράφιση».

Επιπρόσθετα, αποκάλυψε ότι οι φίλοι του γιου της την αποκαλούν «αστυνομία»:

«Παρακολουθώ τον γιο μου και ελέγχω τα πάντα. Μεγάλωσα τον γιο μου μόνη μου, ήμουν μικρή, οπότε λογικό είναι να είμαι η «αστυνομία του. Με τον πατέρα του γιου μου όντως κλεφτήκαμε, ήμασταν μικροί, με βρήκε η αστυνομία γιατί με έψαχναν οι γονείς μου. Εκείνος ήταν μικρό παιδί, έτυχε εγώ να είμαι πιο υπεύθυνη», είπε.

Τη μητρότητα την ένιωσε όταν ο γιος της ήταν πέντε ετών και έπαθε μία αιμορραγία: «Μέχρι εκείνη την ηλικία δεν είχα νιώσει μαμά» ανέφερε και εξομολογήθηκε ότι εκείνη η στιγμή έχει χαραχθεί στη μνήμη της.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Σιανίδης: Λαμπερό birthday party με πολλούς επώνυμους καλεσμένους (photos)

Χριστίνα Παππά: «Ήμουν πάρα πολύ καταπιεσμένη, έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»! (video)

Παππά για Σπυροπούλου: «Όταν τελειώσω με κάποιον σβήνει για μένα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved