Το αύριο μας ανήκει: Γεωργία Μαυρογεώργη:«Η Κορίνα θέλει να εκδικηθεί τον Μένιο»
Showbiz

Το αύριο μας ανήκει: Γεωργία Μαυρογεώργη:«Η Κορίνα θέλει να εκδικηθεί τον Μένιο»

Τη Γεωργία Μαυρογεώργη την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από τη σειρά του MEGA, Το αύριο μας ανήκει

Τη φετινή χρονιά σάς απολαμβάνουμε μέσα από τη δραματική σειρά του MEGA «Το αύριο μας ανήκει». Τι είναι αυτό που σας αρέσει στη συγκεκριμένη δουλειά;

Θεωρώ ότι «Το αύριο μας ανήκει» έχει μια μοντέρνα γραφή για καθημερινή σειρά. Το σίριαλ γυρίζεται σε φυσικούς χώρους και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Μπορεί να είναι κουραστικές οι διαδρομές για τα γυρίσματα, αλλά οι φυσικοί χώροι για μένα είναι σημαντικοί, καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά από το στούντιο, ακόμη, ένα κομμάτι που απολαμβάνω είναι π συνεργασία με τους συναδέλφους και τους σκηνοθέτες μας. Επίσης, αγαπάω πολύ την Κορίνα, τον ηρωίδα που υποδύομαι.

Τι είναι αυτό που σας κάνει να αγαπάτε την Κορίνα;

Η Κορίνα μέσα από τα σενάρια του Γιάννη Σκαραγκά, τον οποίο εκτιμώ πολύ, ξεκινάει σεναριακά από μια σημαντική στιγμή της ζωής της, καθώς, όπως είδαμε, στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και ύστερα αρχίζει να χτίζει έναν άλλον τρόπο επικοινωνίας με τους ανθρώπους γύρω της. Αυτό για μένα ως ηθοποιός σημαίνει πολλά, γιατί οι σχέσεις είναι αληθινές. Η Κορίνα είναι ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος, πολύ ευαίσθητος και πολύ μοναχικός. Τώρα πια, μέσα από τα επεισόδια, τη βλέπουμε να πατάει στα πόδια της και να ξέρει τι θέλει στη ζωή της. Επιλέγει τη μοναξιά της, ενώ παλιά τη βίωνε μέσα από το περιβάλλον της. Τώρα είναι επιλεκτική, αυτονομείται και έχει και μία νέα σχέση. Ουσιαστικά, βρίσκει τη χαρά της ζωής. Έχει ένα άλλο είδος επικοινωνίας με τον φίλο της, τον Μίλτο, κάτι που δεν το είχε στο παρελθόν. Είναι δυναμική, και αυτό το έχτισε πολύ σιγά. Σε αυτούς τους ήρωες έχει ενδιαφέρον η πρώτη εντύπωση που αποκομίζει ο θεατής και πώς καταλήγει ο ρόλος, κάτι που ακόμη δεν ξέρουμε.

Ο γάμος της με τον Μένιο Ντάλα περνάει σοβαρή κρίση. Θα πάρουν τελικά διαζύγιο;

Αυτή η σχέση έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια. Όπως συμβαίνει και σε όλους τους ανθρώπους. Όμως, ύστερα από αρκετά χρόνια, η σχέση τους έχει φτάσει σε τέλμα. Παρόλο που έχουν και οι δύο παράλληλες σχέσεις, δεν γνωρίζω αν θα πάρουν διαζύγιο...

Ο Μένιος θέλει να αφήσει την Κορίνα έξω από την κληρονομιά του. Ύστερα από αυτό, θα θελήσει εκείνη να τον εκδικηθεί;

Ναι, θέλει να τον εκδικηθεί και να τον τιμωρήσει. Ψάχνει τρόπο να τον εκδικηθεί, γιατί την αφήνει έξω από όλα όσα έχουν χτίσει μαζί.

Η Κορίνα είναι ερωτευμένη με τον Μίλτο;

Η Κορίνα ζούσε μόνη της πολύ καιρό μιας και η σχέση της με τον Μένιο είχε τελειώσει. Οι αισθήσεις της είχαν νεκρωθεί. Ήταν σαν νεκρή γη και ο Μίλτος νομίζω ότι ουσιαστικά της ξυπνάει όλον τον χαμένο χρόνο που αυτή ήταν στο πουθενά. Ο Μίλτος σαφώς τη χειραγωγεί και δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί π σχέση τους στην πορεία. Πιστεύω πως εκείνη είναι ερωτευμένη μαζί του, ενώ εκείνος όχι. Βέβαια, μπορεί να είναι και η ανάγκη που έχει η Κορίνα να κρατηθεί από κάπου ύστερα από όλα όσα έχει περάσει.

Ο γιος της, ο Πασχάλης, περνάει δύσκολα. Θα τον βοηθήσει;

Θα σταθεί στο πλευρό του γιου της, όπως συμβαίνει πάντα. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν μια ιδιαίτερη σχέση.

Πώς σας φαίνεται που φέτος η μυθοπλασία κυριαρχεί στις καρδιές των τηλεθεατών;

Χαίρομαι πολύ που η μυθοπλασία έχει πάρει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην ελληνική τηλεόραση και έχει κοινό. Αυτό σημαίνει ότι γίνονται πολύ καλές παραγωγές. Είμαι χαρούμενη, διότι δουλεύουν πολλοί άνθρωποι στην τηλεόραση αλλά και γιατί υπάρχει κόσμος που έχει ανάγκη να καθίσει μπροστά στην τηλεόραση και να παρακολουθήσει μια ενδιαφέρουσα σειρά, με καλούς ηθοποιούς και καλή παραγωγή. Η τηλεόραση είναι μια συντροφιά.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιανός: Άστραψε και βρόντηξε ο παρουσιαστής - «Είναι προσωπικό δεδομένο»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θετικός στον κορονοϊό - Σταμάτησαν τα γυρίσματα της εκπομπής,The 2Night Show

Δανάη Μπάρκα: Αλήθεια, γνωρίζετε πόσο ύψος έχει; Το αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved