Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις καλή υποκριτική επικοινωνία»
Showbiz

Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις καλή υποκριτική επικοινωνία»

Την Φωτεινή Μπαξεβάνη την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Εγκλήματα».

Ακολούθησαν πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες και για δεύτερη σεζόν την απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις».

-«Ζακέτα να πάρεις», μια σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ. Πώς νιώθετε γι’ αυτή τη δουλειά;

Είναι μια πραγματικά ευτυχισμένη συγκυρία, καθώς είναι μια δουλειά η οποία ξεκίνησε στη δύσκολη περίοδο του κορονοϊού. Η σχέση μάνας και γιου που πραγματεύεται, είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα και οι συντελεστές είναι εξαιρετικοί. Με την Ελένη Ράντου και τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, με τις οποίες συνεργαζόμαστε πρώτη φορά τηλεοπτικά, ήταν μεγάλη μου χαρά. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις καλή υποκριτική επικοινωνία.

-Η Αριστέα, την οποία υποδύεστε, είναι αρκετά φορτική στο παιδί της. Κάπως έτσι είναι η Ελληνίδα μάνα;

Πιστεύω πως ναι. Σημασία έχει όλο αυτό να γίνεται στον δρόμο της αγάπης. Αυτό είναι το ενδιαφέρον. Δηλαδή, επεμβαίνουν στη ζωή των παιδιών, θέλοντας να δείξουν την έγνοια τους και την αγάπη τους. Προσωπικά, θεωρώ πως όλες οι σχέσεις των ανθρώπων πρέπει να έχουν όρια. Φυσικά, όλα να ξεκινάνε με την πρόθεση της αγάπης αλλά να σεβόμαστε και τα όρια του άλλου. Να τα κάνουμε όλα με μια ευγένεια.

-Η ΕΡΤ έχει επενδύσει τα τελευταία δύο χρόνια πολύ στη μυθοπλασία. Πιστεύετε ότι αυτό ξανά φέρνει τον τηλεθεατή στη δημόσια τηλεόραση;

Φυσικά και φέρνει τον τηλεθεατή. Ο κόσμος έχει εκπαιδευτεί και αναγνωρίζει τις ποιοτικές δουλειές. Αυτό το αποδεικνύουν και τα νούμερα τηλεθέασης. Όλα τα κανάλια της ΕΡΤ, εγώ προσωπικά τα παρακολουθούσα πάντα και σαν ηθοποιός, είναι πάντα χαρά και τιμή μου να συμμετέχω σε σειρές της. Νιώθεις μια ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα.

-«Εγκλήματα» μια σειρά που έχει λατρευτεί από πολύ κόσμο. Τι θυμάστε από εκείνη την εποχή;

Τότε, η τηλεόραση γινόταν με άλλους ρυθμούς. Αυτό που θυμάμαι, είναι ότι κάναμε μια βδομάδα να γυρίσουμε το κάθε επεισόδιο. Είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου, αλλά και την όρεξη της νεανικής ομάδας, που ήμασταν όλοι τότε, να αφιερώνουμε πάρα πολλές ώρες σε όλο αυτό. Αυτό, αρκετά χρόνια τώρα, δεν υπάρχει πια.

-Υπάρχει κάποια συνεργασία την οποία δεν θα θέλατε να επαναλάβετε;

Όχι, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Ωστόσο, στη δική μας τη δουλειά, δεν αποφασίζουμε εμείς. Υπάρχουν ο παραγωγός ή ο σκηνοθέτης που κάνει αυτή την επιλογή και εμείς ανάλογα με την πρόταση πορευόμαστε. Φυσικά και παίζουν ρόλο οι συνεργάτες στο αν θα πω ναι σε μια δουλειά. Δεν έχω παρελθόν με συνεργάτες τέτοιο, που να με αναγκάσει να πω όχι σε μια αξιόλογη πρόταση.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Η μία μαμά συμπληρώνει την άλλη»

Φωτεινή Μπαξεβάνη: Ο έρωτας, η ανασφάλεια και η σκέψη να γίνει μοναχή!

Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Όταν περνάς κάτι δύσκολο, το θέατρο είναι ψυχοθεραπευτικό»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved