Τσαπαρέλη: «Στην κοινή μας ζωή με τον Αλέξανδρο, η ταυτότητα του ηθοποιού δεν παίζει κάποιο ρόλο»
Showbiz

Τσαπαρέλη: «Στην κοινή μας ζωή με τον Αλέξανδρο, η ταυτότητα του ηθοποιού δεν παίζει κάποιο ρόλο»

Ταλαντούχα ηθοποιός, όμορφη γυναίκα, στοργική μανούλα. Πρόκειται για την Ευσταθία Τσαπαρέλη.

Η ίδια μίλησε για το πώς ξεκίνησαν όλα και πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική, για το αν ήταν συνειδητή επιλογή να μη την βλέπουμε για κάποια χρόνια στην τηλεόραση και για τον ρόλο της μαμάς.

-Θα γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω. Πώς ξεκίνησαν όλα κι έγινες ηθοποιός;

Όλα ξεκίνησαν από όταν ήμουν πέντε χρονών και με ανέβαζαν η γιαγιά μου και οι φίλες της πάνω σε τραπέζι, όπου τους απήγγειλα διάφορα και εκείνες έπιναν τον καφέ τους και ξεκαρδιζόντουσαν στα γέλια. Υστέρα ήρθε η εφηβεία μου, η οποία ήταν πραγματικά πολύ έντονη, ήμουν ένα αγρίμι και η μαμά μου βλέποντας την όλη κατάσταση, με προέτρεψε να ακολουθήσω το όνειρό μου και να γίνω ηθοποιός. Έδωσα εξετάσεις, μπήκα στο Κρατικό Θέατρο και μετά όλα πήραν τον δρόμο τους.

-Για κάποια χρόνια δεν σε βλέπαμε τηλεοπτικά… Συνειδητή επιλογή;

Ήταν λίγο επιλογή μου και λίγο οι συνθήκες. Είχα πάει για γυρίσματα στην Κρήτη, όπου γνώρισα τον Αλέξανδρο (Λογοθέτη), ο οποίος ήταν εκεί γιατί έκανε τα γυρίσματα για το «Νησί» και περάσαμε μήνα του μέλιτος. Ήταν να κάνω τρεις βδομάδες γύρισμα και έκατσα έξι μήνες. Μετά επιστρέψαμε στην Αθήνα, εγώ ακόμη ζαλισμένη από τον έρωτα, η κρίση είχε έρθει στη χώρα και έκανα και παιδί. Έτσι προσανατολίστηκα τελείως στο μωρό, καθώς ο σύζυγός μου, μου έδωσε τον χώρο, τον χρόνο και την πολυτέλεια να μπορώ να αφοσιωθώ στον μικρό και τον ευγνωμονώ γι’ αυτό.

-Σύζυγος του υπέροχου ηθοποιού Αλέξανδρου Λογοθέτη. Πώς είναι να ζουν μαζί δύο καλλιτέχνες;

Στην κοινή μας ζωή, η ταυτότητα του ηθοποιού δεν παίζει κάποιο ρόλο. Σαφώς ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου. Ειδικά για εμένα, η άποψη του Αλέξανδρου σε ό,τι αφορά τη δουλειά μου, είναι η πιο σημαντική. Θα μπορούσα να σου πω ότι η συμβίωση είναι πιο εύκολη, γιατί γνωρίζουμε τις δυσκολίες.

-Σαν μαμά πώς είσαι;

Ο γιος μου με κάνει ό,τι θέλει, αλλά περνάω και περιόδους που είμαι αρκετά αυστηρή. Είμαι άνετη σαν μαμά και μου αρέσει πολύ να τον φροντίζω, αλλά πάντα έχω στο μυαλό μου ότι η αγάπη μας πρέπει να είναι τόση, ώστε να μην μπουκώνει.

-Ονειρεύεστε να μεγαλώσετε κι άλλο την οικογένειά σας;

Καμιά φορά το σκέφτομαι για το παιδί, για να έχει ένα αδερφάκι. Από την άλλη, επειδή αφιερώθηκα πολύ στο μεγάλωμά του, νιώθω την ανάγκη να ασχοληθώ με εμένα σε αυτή τη φάση. Θέλω να χαρώ τη δουλειά μου, τον ελεύθερο χρόνο μου και το παιδί. Οπότε, μάλλον θα μείνει σαν ιδέα…

-Τι σε κάνει ευτυχισμένη;

Ευτυχισμένη με κάνουν κάποιες οικογενειακές στιγμές όπου καταλήγουμε όλοι μαζί αγκαλιά στο κρεβάτι, όταν ο γιος μου με βλέπει και τρέχει στην αγκαλιά μου, οι φίλοι μου, η θάλασσα.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

«Ο Θεός της σφαγής»: Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνά και το gossip-tv ήταν εκεί (photos&videos)

Η Τσαπαρέλη στο gossip-tv: Η έντονη σχέση με τον Μπουρδούμη και ο φόβος της για βίαιες συμπεριφορές

Ευσταθία Τσαπαρέλη: «Το να πηγαίνεις στη δουλειά και να περνάς καλά λειτουργεί σχεδόν θεραπευτικά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved