Showbiz

Βικτόρια Χίσλοπ: Ετοιμάζει το Νησί 2 και αποκάλυψε ποιον ηθοποιό θέλει για πρωταγωνιστή!

Gossip-tv Team

Η Βικτόρια Χίσλοπ η οποία αυτόν τον καιρό μαθαίνει χορευτικές φιγούρες για τη συμμετοχή της στο DWTS, αποκάλυψε on camera ότι ετοιμάζει το Νησί 2 για το 2022. 

Η γνωστή συγγραφέας του βιβλίου Το νησί στο οποίο βασίστηκε η επιτυχημένη σειρά που προβαλλόταν στο Mega, αποκάλυψε στη Super Κατερίνα πως όταν δεν έχει πρόβες για το σόου χορού του Star όπου συμμετέχει, ετοιμάζει τις λεπτομέρειες για να βγει στο "αέρα" το σίκουελ της επιτυχημένης σειράς.

Μάλιστα, όπως είπε, ο παραγωγός σκοπεύει να βγει το σίριαλ μέσα στο 2022, γεγονός που φυσικά χαροποιεί όσους παρακολουθούσαν μανιωδώς τη σειρά πριν από πολλά χρόνια στο Mega.

Όσο για το ποιον ηθοποιό θα ήθελε να δει πρωταγωνιστή στο δεύτερο μέρος της σειράς, η Βικτόρια Χίσλοπ δεν έκρυψε την αδυναμία για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με τον οποίο συνεργάζεται φέτος για τη σειρά "Καρτ Ποστάλ" που προβάλλεται στην ΕΡΤ και που έχει επίσης στηρίξει το σενάριό της στο ομώνυμο βιβλίο της.

«Ίσως ο αγαπημένος μου αυτήν την περίοδο είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και θα ήθελα να δουλέψω μαζί του», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή συγγραφέας. Η ίδια ανέφερε επίσης ότι θα γίνουν γυρίσματα σε Κρήτη, Αθήνα και Πειραιά.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τις δηλώσεις της Βικτόρια Χίσλοπ και τις αποκαλύψεις της:

Διαβάστε επίσης:

Βικτόρια Χίσλοπ: «Κάθε φορά που φτάνω στην Κρήτη, νιώθω τυχερή»

Συγκλονίζει η Βικτόρια Χίσλοπ: «Είμαι 62 ετών και πέρυσι διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού»

Καρτ Ποστάλ: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά μυθοπλασίας της Βικτόρια Χίσλοπ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved