Γιώργος Θεοφάνους: Ζητά συγγνώμη από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη: Έκανα λάθος
Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: Ζητά συγγνώμη από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη: Έκανα λάθος

Ο Γιώργος Θεοφάνους μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησης, στο προσωπικό του προφίλ στο twitter, ζητά συγγνώμη για όσα είπε για τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη που είχαν ως αποτέλεσμα, η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου, να του στείλει εξώδικο.

Ο μουσικοσυνθέτης έγραψε χαρακτηριστικά: «Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος. Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική»!

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Θεοφάνους: «Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως, και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν…».

«Ειλικρινά συγγνώμη» ζητά ο Γιώργος Θεοφάνους από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, μετά τις δηλώσεις του συνθέτη που προκάλεσαν την οργή της μητέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Με μια σειρά από αναρτήσεις του στο Twitter, ο κ. Θεοφάνους λέει πως έκανε λάθος, δείτε τες παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Το εξώδικο της μαμάς του Παντελίδη στον Γιώργο Θεοφάνους - Η παρέμβαση του συνθέτη στην Καινούργιου

Γιώργος Θεοφάνους: «Eίδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται τα παιδιά μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved