Ματσάγγου: «Ο ερχομός του γιου μου με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι δεν με γεμίζει μόνο η δουλειά»
Showbiz

Ματσάγγου: «Ο ερχομός του γιου μου με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι δεν με γεμίζει μόνο η δουλειά»

Γλυκιά, ευγενής, με συναίσθημα και ουσία. Πρόκειται για τη Λήδα Ματσάγγου.

Η ηθοποιός πρόσφατα εισέβαλε στις «Άγριες μέλισσες» και μίλησε για το τι γοητευτικό βρίσκει στη νέα της ηρωίδα, αλλά και για το πώς ήταν η ζωή της όσο απείχε από τη μικρή οθόνη.

Μας συστήθηκες πρόσφατα ως Αντιγόνη Λαζάρου στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Τι γοητευτικό βρίσκεις στη νέα σου ηρωίδα;
Είναι πολύ μπροστά από την εποχή της. Πόοκειται για μια αστή, μια χειραφετημένη δυναμική γυναίκα που διεκδικεί αυτό που θέλει. Όπως λέει και η ίδια, «δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Έχω πληρώσει ακριβά το δικαίωμα να λέω και να κάνω όσα νιώθω».

Σεναριακά, η σειρά διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’60. Τότε η μοναδική Ελληνίδα εκδότρια ήταν η Ελένη Βλάχου, μια δυναμική, χειραφετημένη γυναίκα, επίσης αστή, η οποία ωστόσο δεν ήταν φιλικά διακείμενη στο καθεστώς.
Ούτε η ηρωίδα μου είναι φιλικά διακείμενη στη χούντα. Το αντίθετο, θα έλεγα. Αντιμετωπίζει τον Ακύλα ως έναν επικίνδυνο άνθρωπο. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, δεν έχει φανεί κάποια συμπάθειά της για το καθεστώς.

Αναστατώνεις τη ζωή των Σεβαστών αποκαλύπτοντας μυστικά του παρελθόντος, αλλά και απειλώντας το γάμο τους.
Ο πατέρας του Δούκα και η μητέρα της Αντιγόνης ήταν ζευγάρι στο παρελθόν. Έχοντας
διαβάσει λοιπόν κάποια γράμματα του πατέρα του προς τη μητέρα της, έχει καταλάβει
πράγματα για τον ψυχισμό του Δούκα και νιώθει έλξη για εκείνον. Ταυτόχρονα, μετά τη σκηνή ζηλοτυπίας που της κάνει η Μυρσίνη, τη διαγράφει από τη ζωή της και ξεκινά τη σχέση της με τον Δούκα.

Είναι η πρώτη καθημερινή σειρά στην οποία συμμετέχεις. Προβληματίστηκες για την ενεργό παρουσία σου σε καθημερινό σίριαλ;
Όχι. Ήταν ένα δοκιμασμένο και επιτυχημένο προϊόν, οπότε δεν είχα να σκεφτώ κάτι.
Παρακολουθούσα τη σειρά και ως τηλεθεάτρια. Θεωρώ ότι ένα σίριαλ που δημιουργείται με πολλή αγάπη και επαγγελματισμό από όλο το επιτελείο. Κάθε ηθοποιός θα ήθελε να δουλεύει με αυτές τις συνθήκες και όρους.

Για δέκα χρόνια -μέχρι το 2019, όταν επέστρεψες με το σίριαλ «Οργή»-, απουσίαζες από την τηλεοπτική πραγματικότητα. Πώς ήταν η ζωή σου όλο εκείνο το διάστημα;
Ήταν το διάστημα στο οποίο γέννησα τον Νικόλα μου και είχα ανάγκη να εστιάσω στο μεγάλωμά του, αλλά και το διάστημα που συνέπεσε με την οικονομική κρίση και δεν γίνονταν δουλειές στην τηλεόραση. Από ένα σημείο και μετά, έκανα θέατρο. Ο ερχομός του Νικόλα όμως στη ζωή μου με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι δεν με γεμίζει μόνο η δουλειά. Μέχρι τότε νόμιζα πως δεν θα υπήρχε κάτι άλλο που να απασχολεί τόσο
πολύ τη σκέψη μου, να όμως που ήρθε και με ταρακούνησε!

Πώς είσαι ως μαμά;
Προσπαθώ να συζητώ μαζί του, κι ας ισχυρίζονται κάποιοι ότι δεν χρειάζεται πολλή κουβέντα. Εμένα όμως δεν μου αρέσει να επιβάλλω πράγματα.

Τι ανακάλυψες για τον εαυτό σου μετά τη γέννηση του γιου σου;
Ανακάλυψα ότι είμαι πολύ δοτική -δεν πίστευα πόσο δοτική μπορώ να γίνω- και ότι έχω πολλή υπομονή. Έμαθα να βάζω τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα.

Ποιο στοιχείο του Νικόλα αγαπάς περισσότερο;
Από μικρός, ο Νικόλας είχε ενσυναίσθηση. Τώρα που είναι 12 χρόνων, τα φιλτράρει όλα και, μετά από ενδεχόμενη σύγκρουση, μιλά πολύ ώριμα για την ηλικία του.

Είσαι μια αντισυμβατική γυναίκα. Όσα χρόνια βρίσκεσαι στο χώρο με πρωταγωνιστικές δουλειές, δεν πούλησες ποτέ τη ζωή σου για τη δημοσιότητα.
Η προσωπική μου ζωή είναι καθαρά δικό μου κομμάτι. Το αντίθετο μου φαίνεται μη φυσιολογικό και ματαιόδοξο. Ακόμα και το instagram με βρίσκει αντίθετη καθώς το θεωρώ περίεργο να ενημερώνω τους πάντες για το πού βρίσκομαι.

Ακόμα και το γάμο σου τον έκανες ινκόγνιτο, δεν είχες την κλασική συμπεριφορά Ελληνίδας νύφης. Δεν κάλεσες τους τυπικά πολύ στενούς σου ανθρώπους, λόγου χάρη τους γονείς σου.
Οι γάμοι με αγχώνουν έτσι όπως γίνονται. συνήθως. Νομίζω ότι το ζευγάρι δεν
ζει τη στιγμή.

Πηγή:Hello

«Άγριες Μέλισσες»: Η Λήδα Ματσάγγου εισβάλλει στη σειρά και αναστατώνει τη ζωή της Μυρσίνης!

Άγριες μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή- Ο Ακύλας αθωώνει τον Δούκα

Η απίθανη αποκάλυψη Ελληνίδας ηθοποιού: «Στο γάμο μου δεν ήταν ούτε οι γονείς μου» (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved