Λήδα Ματσάγγου: «Καθαρά και μόνο για επαγγελματικού λόγους αποφεύγω να λέω την ηλικία μου»
Showbiz

Λήδα Ματσάγγου: «Καθαρά και μόνο για επαγγελματικού λόγους αποφεύγω να λέω την ηλικία μου»

Η Λήδα Ματσάγγου ακολουθεί αποκλειστικά το δρόμο της καρδιάς της χωρίς να κάνει εκπτώσεις στη ζωή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει στη ζωή και για το αν τη φοβίζει ο χρόνος.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα που έχεις πάρει στη ζωή;

Ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο και ότι κάθε μέρα αποτελεί ένα δώρο. Γι’ αυτό, καλό είναι να μην αγχωνόμαστε και να χαιρόμαστε τη ζωή.

Λες την ηλικία σου;

Καθαρά και μόνο για επαγγελματικούς λόγους, αποφεύγω να το κάνω, γιατί μπαίνει μια ταμπέλα που σε δεσμεύει όσον αφορά το τι θα παίξεις. Δε θα έπρεπε ένας ηθοποιός να έχει ηλικία, θα έπρεπε να είναι όπως τον βλέπεις κάθε φορά. Για παράδειγμα, αυτή την περίοδο υποδύομαι δύο ηρωίδες σε διαφορετικές ηλικίες: Η Αντιγόνη είναι μεγαλύτερή μου και η Έλενα στο κυπριακό σίριαλ που συμμετέχω μικρότερη. Πιστεύω πως όταν υπάρχει η ταμπέλα της ηλικίας, εύκολα μπορεί κάποιος, ενώ του κάνεις για το ρόλο, να σε απορρίψει αν δεν συμφωνείς απόλυτα ηλικιακά με το χαρακτήρα που καλείσαι να ενσαρκώσεις.

Πώς σχολιάζεις τα δημοσιεύματα που αναφέρουν για γυναίκες ηθοποιούς «πόσο όμορφη είναι στην τάδε ηλικία»;

Γιατί να πουν ότι είναι στην τάδε ηλικία ενώ μπορούν να πουν απλώς πόσο όμορφη είναι;

Ο χρόνος που περνά σε φοβίζει;

Με φοβίζει, αλλά όχι όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση. Από μικρό παιδί με τρόμαζε η σκέψη του να έρθω αντιμέτωπη με ένα θέμα υγείας, να είμαι ανήμπορη, να μην αυτοεξυπηρετούμαι και να είμαι εξαρτημένη από κάποιον άλλο.



Με τον σύζυγό σου, Κώστα Καρδουλάκη, είστε μαζί πολλά χρόνια. Τι αγαπάς σε εκείνον;

Είμαστε μαζί δεκατέσσερα χρόνια, κι αυτό που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή είναι πως είναι ακομπλεξάριστος. Το θεωρώ πολύ σημαντικό.

Ποια είναι τα τρωτά σημεία του χαρακτήρα σου και ποια, αντίστοιχα, του συζύγου σου;

Κοινό τρωτό μας σημείο είναι η αναποφασιστικότητα. Επίσης, εγώ είμαι πολύ αφηρημένη. Σκέφτομαι συνεχώς και όλες οι κινήσεις μου μπαίνουν στον αυτόματο, με αποτέλεσμα να μου συμβαίνουν πολλά.

Τα θετικά σας στοιχεία;

Προτιμώ να μιλώ για τα αρνητικά, για να τα διορθώνω. Αν πρέπει όμως να αναφέρω κάτι, αυτό είναι πως είμαι δοτική και δεν μου αρέσει να ασκώ κριτική στους άλλους. Επιπλέον, έχω γαϊδουρινή υπομονή! Δεν μου αρέσει όμως να μιλώ ούτε για μένα ούτε για τους άλλους. Δεν μου προκαλεί ευχαρίστηση το κουτσομπολιό. Δεν με ενδιαφέρει να ψάχνω πράγματα για τη προσωπική ζωή των ανθρώπων γύρω μου.

Πηγή:Hello

«Άγριες Μέλισσες»: Η Λήδα Ματσάγγου εισβάλλει στη σειρά και αναστατώνει τη ζωή της Μυρσίνης!

Άγριες μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή- Ο Ακύλας αθωώνει τον Δούκα

Η απίθανη αποκάλυψη Ελληνίδας ηθοποιού: «Στο γάμο μου δεν ήταν ούτε οι γονείς μου» (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved