Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε σε follower πόσα κιλά έχει πάρει στον 8ο μήνα: «Παίζεις με τον πόνο μου…»
Showbiz

Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε σε follower πόσα κιλά έχει πάρει στον 8ο μήνα: «Παίζεις με τον πόνο μου…»

Τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Τζούλια Νόβα και μόλις αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει.

Όπως η ίδια αποκάλυψε το πρώτο δεκαπενθήμερο αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και η ευτυχία της δεν περιγράφεται!

Ανοίγοντας διάλογο με τους followers της η Τζούλια Νόβα απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της ενώ ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει.

«Άσε κορίτσι μου, παίζεις με τον πόνο μου τώρα για να λέμε την αλήθεια. Επειδή γενικότερα δεν έχω προσέξει ούτε δευτερόλεπτο… μέχρι τώρα νομίζω έχω πάρει 13 κιλά, αν και νομίζω πως εντάξει ακόμη είμαι στα όρια, αν και έχω ακόμη κάποιες εβδομάδες, μπορεί λιγότερο, μπορεί μήνα… κάπου εκεί. Εντάξει δεν πειράζει μετά θα τα χάσω», απάντησε σε follower της που την ρώτησε πόσα κιλά έχει πάρει.

Δες το βίντεο

«Ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά δεν περίμενα ότι θα προέκυπτε τώρα. Εφόσον προέκυψε και έβλεπα ότι ο Μιχάλης ήταν πάρα πολύ θετικός να προχωρήσουμε, το σκέφτηκα τρομερά λίγο και έτσι το συνεχίσαμε. Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για την εγκυμοσύνη, επειδή δεν το προσπαθούσαμε και δεν το επιδιώκαμε. Έγινε μια φορά! Οι πιθανότητες μας, στην ουσία, ήταν μηδαμινές.

Μια περίοδος με πολύ άγχος για μένα. Μετά από δυόμιση μήνες όταν το τεστ βγήκε θετικό, ο Μιχάλης χάρηκε πάρα πολύ ενώ εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. προσπαθούσα να είμαι πιο ώριμη και ψύχραιμη. Ήθελα να πάω στον γυναικολόγο, να το δω επειδή πολλές φορές τα τεστ που παίρνουμε από το φαρμακείο κάνουν λάθος...

Όταν ο γιατρός πήγε να με εξετάσει, όταν ήμουν περίπου δυόμιση μηνών έγκυος, η πρώτη μου αντίδραση ήταν «καρδιά είναι αυτή που ακούγεται; Γιατί χτυπάει; Πως γίνεται αυτό;». Γέλασε μαζί μου», έχει πει η ίδια.

Διαβάστε επίσης

Τζούλια Νόβα: Οι αδημοσίευτες φωτό από τον γάμο της και το νυφικό με το βαθύ ντεκολτέ

Τζούλια Νόβα: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της στο... κρεβάτι λίγο πριν γίνουν γονείς

Η Τζούλια Νόβα αποκαλύπτει: «Ήταν μηδαμινές οι πιθανότητες να μείνω έγκυος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved