Αντώνης Ρέμος στο gossip-tv:Η ατάκα της κόρης του όταν τον σταματούν στον δρόμο, η πρεμιέρα και η TV
Showbiz

Αντώνης Ρέμος στο gossip-tv:Η ατάκα της κόρης του όταν τον σταματούν στον δρόμο, η πρεμιέρα και η TV

Ο Αντώνης Ρέμος από 26 Νοέμβρη και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα μας υποδέχεται στο NOX.

Το ιστορικό νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός», άλλαξε όνομα και έχει ανακαινιστεί πλήρως από τον κ. Ηλία Μαροσούλη και τον κ. Άγγελο Κοταρίδη και είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό του!

Το gossip-tv.gr βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον υψηλής αισθητικής αυτό χώρο και σας παρουσιάσαμε τις πρώτες εικόνες για να πάρετε μια γεύση από αυτό που πρόκειται να δούμε εκεί φέτος!

Ο Αντώνης Ρέμος, με τη θετική του ενέργεια και έχοντας διάθεση να μιλήσει για όλα, παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για την πρεμιέρα του στο NOX ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τι του λέει η κόρη του όταν τους σταματούν στο δρόμο οι θαυμαστές του για μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο.

Διαβάστε τη συνέντευξη παρακάτω και δείτε τι άλλο μας είπε όταν τον ρωτήσαμε αν θα είναι τελικά στο X-Factor!

Ο Αντώνης Ρέμος.
  • Από 26 Νοέμβρη και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα είστε στο NOX. Μία νέα συνεργασία με τον κ. Ηλία Μαροσούλη και τον κ. Άγγελο Κοταρίδη… Από το λίγο που είδαμε πρόκειται για ένα υπερθέαμα…

Δεν ξέρω αν είναι υπερπαραγωγή ή υπερθέαμα, είναι όμως κατάθεση ψυχής. Και δική μου και του Ηλία Μαροσούλη και του Άγγελου Κοταρίδη και όλων των συντελεστών που τα τελευταία δύο χρόνια ασχολούμαστε και ξοδέψαμε και άπειρες ημέρες και νύχτες και ώρες και χρόνο για να κάνουμε αυτό που λέει η ψυχή μας και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας! Τα όνειρά μας όντως πραγματοποίηθαν και δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα έβγαινε κάτι τόσο όμορφο και νιώθω πραγματικά περήφανος που συνεργάζομαι για πρώτη φορά με τον Ηλία Μαροσούλη. Δεν θα ξεχάσω ότι όταν μου έλεγε «Αντώνη θα μου ζητάς ένα κι εγώ θα σου κάνω δύο» και όντως κράτησε τον λόγο του και έκανε πολύ περισσότερα από αυτά που περίμενα! Το μόνο που μας απομένει είναι να ξεκινήσουμε, να είμαστε καλά, να έχει υγεία ο κόσμος και να έρθουν για να κρίνουν όλο αυτό που κάνουμε! Τότε θα νιώσω καλά, όταν ο κόσμος καταλάβει όλη την αλήθεια μας και το συναίσθημα που βάλαμε μέσα σε αυτόν τον χώρο!

Η κόρη μου τώρα τελευταία αρχίζει και συνειδητοποιεί σιγά – σιγά ότι απλά τον μπαμπά τον γνωρίζουν.

  • Μιλάτε με περηφάνια για όλο αυτό το εγχείρημα…

Βέβαια! Δεν είναι απλά ένας χώρος. Είναι πραγματικά μια κατάθεση ψυχής εδώ μέσα γιατί ο Ηλίας έδωσε ένα τεράστιο οικονομικό ποσό για να ανακαινίσει όλο αυτό τον χώρο και από εκεί και πέρα όλοι μας δώσαμε πολύ συναίσθημα, ψυχή και αγάπη και ενέργεια. Αυτή την ενέργειά μας θα την καταλάβετε όταν θα έρθετε εδώ πέρα και θα ξεκινήσουν τα βράδια μας και τα ταξίδια στο συναίσθημα και στις αισθήσεις.

  • Εμείς πήραμε και μια γεύση...

Λιγάκι, σας δώσαμε ένα έναυσμα για το τι πρόκειται να δείτε αλλά πιστέψτε με ότι όταν θα το δείτε στη λειτουργία του θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό γιατί το ταξίδι έχει αρχή, μέση και τέλος. Είδατε λίγα πράγματα από το τέλος. Έχει πάρα πολύ ταξίδι πριν από αυτό!

  • Φέτος θα σας δούμε και με κάποιους νέους καλλιτέχνες που κάνουν το ξεκίνημά τους μαζί σας…

Έχω τη χαρά να είναι νέα παιδιά κοντά μου. Όχι μόνο οι τραγουδιστές αλλά είναι και οι σολίστες και οι μουσικοί! Όλοι μπλέκονται μαζί με την τεχνολογία, με τους Djs και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδική με τις εικόνες και τα συναισθήματα και όλο αυτό γίνεται για χάρη του κόσμου που θα έρθει να μας δει και να απολαύσουμε μαζί αυτά τα βράδια.

  • Σήμερα, είδαμε εδώ και τη σύζυγό σας Υβόννη Μπόσνιακ με την κόρη σας και ερμηνεύσατε και το αγαπημένο τραγούδι της μικρής. Αντιλαμβάνεται ποιος είστε;

Τώρα τελευταία αρχίζει και συνειδητοποιεί σιγά – σιγά ότι απλά τον μπαμπά τον γνωρίζουν κάποιοι άνθρωποι που δεν τους γνωρίζουμε εμείς, δεν είναι όλοι φίλοι μας απλά μας γνωρίζουν και δεν τον γνωρίζουμε εμείς. Για παράδειγμα όταν έρχεται κάποιος και μου λέει μια καλή κουβέντα ή να υπογράψω ένα χαρτί ή να βγούμε μια φωτογραφία και μου λέει στο αυτί «μπαμπά αυτός είναι θαυμαστής σου!» και το έχουμε λίγο σαν παιχνίδι.

  • Εσείς παίρνετε και πολλή αγάπη από τον κόσμο. Είδαμε και το καλοκαίρι οι συναυλίες σας ήταν sold out.

Κάναμε τρεις συναυλίες και βασικά, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έκανα αυτές τις τρεις εμφανίσεις. Ένα πράγμα που ήταν επίπονο για τη δική μας τη δουλειά αλλά πιστεύω ότι με ηρεμία, ψυχραιμία και πίστη φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και σήμερα εγκαινιάσαμε, μετά από αυτά που περάσαμε, έναν χώρο για να καταθέσουμε την ψυχή μας κάθε βράδυ. Θέλω να πιστεύω ότι θα επέλθει μια καινούργια πραγματικότητα. Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι μας να προσέξουμε τον εαυτό μας και να προσέξουμε και τους γύρω μας. Ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται! Εγώ θα είμαι εδώ και ο κόσμος που θα επιλέξει να έρθει να με δει, θα τον υποδεχτώ με πολλή πολλή αγάπη και όλα αυτά που έχει μάθει από εμένα όλα αυτά τα χρόνια. Να τους τραγουδάω και να τους ταξιδεύω με τα τραγούδια μου.

  • Θα είστε μόνο στο NOX ή θα είστε και κάπου αλλού; Εννοώ τηλεοπτικά! Γιατί έχει γραφτεί ότι θα είστε στο X- Factor.

Προς το παρόν θα είμαι μόνο εδώ! Τώρα για αργότερα δεν ξέρω. Είναι χρόνια που δεν μπορείς να κάνεις μεγάλα σχέδια. Ο κοντινός στόχος είναι την επόμενη Παρασκευή να ξεκινήσουμε στο NOX. Από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορες σκέψεις αλλά δεν είναι του παρόντος!

Πάρτε μια γεύση:

Μαζί με τον Αντώνη Ρέμο θα εμφανίζονται οι: Τάνια Μπρεάζου, Αντώνης Βλάχος, Λίνα Αλατζίδου, Χριστίνα Ράλλη.

* INFO

NOX: Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα

Τηλ. Κρατήσεων 210 3411000
Από 26/11 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.Instagram: noxathens
Facebook: noxathensgr

Διαβάστε επίσης:

Το gossip-tv στη συνέντευξη Τύπου του Ρέμου! Ο υψηλής αισθητικής χώρος και η συγκίνηση του Μαροσούλη

X-Factor: Βίσση – Ρέμος στην κριτική επιτροπή

Αντώνης Ρέμος: Sold out οι συναυλίες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved