Ειρήνη Μπαλτά:Η μάχη της μαμάς της με τον καρκίνο και η στροφή στην καριέρα της–Δες πώς είναι σήμερα
Showbiz

Ειρήνη Μπαλτά:Η μάχη της μαμάς της με τον καρκίνο και η στροφή στην καριέρα της–Δες πώς είναι σήμερα

Στροφή στην καριέρα της έκανε η Ειρήνη Μπαλτά, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τους ρόλους της σε σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης.

Πλέον η Ειρήνη Μπαλτά ασχολείται με το ραδιόφωνο. Τα μεσημέρι της Παρασκευής (19-11) μίλησε στην εκπομπή Love It για όλα.

Στην σπάνια αυτή εξομολόγησή της αποκάλυψε τη μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο και πόσο την επηρέασε αυτή η περιπέτεια.

«Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει στροφή στα επαγγελματικά μου, αφήνοντας πίσω την υποκριτική. Έκανα σπουδές στο life coaching και πλέον έχω γίνει σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης. Παράλληλα, είμαι και ραδιοφωνική παραγωγός, το θέλησα και το κυνήγησα πάρα πολύ αυτό…» ανέφερε.

«Τα τελευταία 3,5 χρόνια είμαι vegetarian, δεν τρώω καθόλου κρέας. Κάποια στιγμή άρχισα να ανακαλύπτω πως με ενοχλεί η εκμετάλλευση που γίνεται στα ζώα. Ταυτόχρονα βοηθάμε και το περιβάλλον έτσι. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο είναι όταν αποφάσισα να βγάλω τα γαλακτοκομικά προϊόντα από τη διατροφή μου. Έχω κόψει εντελώς τα γλυκά, δεν τα στερούμαι όμως γιατί φροντίζω στο σπίτι να φτιάχνω τα δικά μου», συνέχισε η Ειρήνη Μπαλτά ενώ αποκάλυψε ότι η μητέρα της έδωσε μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

«Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, ανησύχησα πολύ. Φοβήθηκα, στην αρχή μπαίνει ο οργανισμός σε μία κατάσταση που ξέρει ότι έχει ένα θέμα πολύ πρακτικό. Υπάρχουν πρακτικά ζητήματα, όπως οι χημειοθεραπείες και η εγχείρηση. Στην αρχή ήμουν εστιασμένη στο να τη βοηθήσω συναισθηματικά. Το πρώτο που μου είπαν οι γιατροί ήταν πως αφού νοσεί η μητέρα μου, από εδώ και στο εξής πρέπει να είμαι σε εγρήγορση γι’ αυτά τα θέματα. Τέλος καλό, όλα καλά».

Διαβάστε επίσης

Θυμάστε την ηθοποιό Ειρήνη Μπαλτά; Πού είναι και τι κάνει σήμερα;

Ειρήνη Μπαλτά: «Όταν κάτι τελειώνει, πάμε παρακάτω...»

Ειρήνη Μπαλτά: «Σε μια επώδυνη, μη αναστρέψιμη κατάσταση της υγείας μου θα ζητούσα ευθανασία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved