Άγγελος Λάτσιος: Η συνάντηση με τη νονά του Νατάσα Θεοδωρίδου και τα λόγια αγάπης! (video)
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Η συνάντηση με τη νονά του Νατάσα Θεοδωρίδου και τα λόγια αγάπης! (video)

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Νατάσα Θεοδωρίδου κρατούν μεταξύ τους μία πολύ τρυφερή σχέση που κρατάει από τότε ακόμα που εκείνος ήταν μωρό παιδί μιας και η τραγουδίστρια είναι νονά του μοναχογιού της Ελένης Μενεγάκη

Νονά και βαφτισιμιός μάλιστα, ανέβασαν για πρώτη φορά δημόσια μία συνάντησή τους, από τις πολλές που έχουν όλα αυτά τα χρόνια γιατί αν το παρακολουθήσετε, θα διαπιστώσετε και εσείς ότι η νονά Νατάσα είναι πολύ ενεργή στη ζωή του Άγγελου ο οποίος δείχνει να είναι μεγάλος θαυμαστής της καθώς της έχει μεγάλη αδυναμία.

Η βάφτιση του γοητευτικού γιου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είχε γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου του 2003 και φυσικά υπήρξε ένα από τα κοσμικά γεγονότα εκείνων των ημερών. Η νονά Νατάσα από τότε βρίσκεται στο πλευρό του βαφτισιμιού της μιας και εκείνη του έχει μεγάλη αδυναμία.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία όλα αυτά που θα δείτε να λένε ο ένας για τον άλλον στο βίντεο, με τα φιλιά και τις αγκαλιές μεταξύ τους να δίνουν και να παίρνουν.

Να θυμίσουμε ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον τότε σύζυγό της Ανδρέα Φουστάνο είχαν παντρέψει την Ελένη με τον Λάτσιο και όπως ορίζει η ελληνική παράδοση, το πρώτο παιδί δίνεται στους κουμπάρους του ζευγαριού για να "λυθούν" τα χέρια τους μετά το "δέσιμο" από τα στέφανα.

Τα δύο ζευγάρια κράτησαν αυτή την παράδοση και πολύ συχνά διαπιστώνουμε δεν το μετάνιωσαν ποτέ και καθόλου.

Αυτή η συγγένεια που γεννήθηκε από μια κουμπαριά, έγινε μία πολύ δυνατή αγάπη που όσο προχωράει ο καιρός, γίνεται όλο και πιο ουσιαστική και αληθινή, όπως αποδεικνύεται σε τέτοιες όμορφες στιγμές.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο νονάς και βαφτισιμιού:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» με την ηλικία του Βασίλη Κούκουρα – Η απίστευτη ατάκα της on air!

Άγγελος Λάτσιος: Ο «τρελός» χορός με το κορίτσι του και τον κολλητό του, Άρη Αργυρόπουλο

Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια της κόρης της και το σχόλιο της Μενεγάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved