Ο Γιώργος Λεμπέσης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς! Η πρώτη φωτό του μωρού μέσα από το μαιευτήριο!
Showbiz

Ο Γιώργος Λεμπέσης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς! Η πρώτη φωτό του μωρού μέσα από το μαιευτήριο!

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Γιώργος Λεμπέσης μια και η σύζυγός του Σοφία έφερε στον κόσμο τον γιο τους. 

Ο μικρούλης γεννήθηκε τα ξημερώματα σήμερα (20/11) και ο πανευτυχής μπαμπάς έσπευσε να μοιραστεί την απέραντη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ανέβασε λοιπόν την πρώτη φωτογραφία του Λεμπέση Junior, κάτω από την οποία έγραψε στη λεζάντα: "Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου! Λεμπέσης Junior is here! Welcome my boy! Κοριτσάκι μου, Σοφία, σ' ευχαριστώ για το καλύτερο δώρο της ζωής μου! Σ' αγαπώ".

H ανάρτηση έγινε στις 4 τα ξημερώματα, λίγη ώρα αφότου είχε έρθει στον κόσμο το μωρό το οποίο σκόρπισε στην οικογένεια απίστευτη ευτυχία.

Το ζευγάρι είχε καταφέρει να κρατήσει τα ευχάριστα νέα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα οποία έγιναν γνωστά μόλις λίγες μέρες πριν τον τοκετό.

Όλα πήγαν κατ' ευχή και φυσικά οι επώνυμοι και μη φίλοι του Γιώργου Λεμπέση έσπευσαν να του ευχηθούν τα καλύτερα για τον μπόμπιρά του που ήρθε στη ζωή για να σκορπίσει απόλυτη ευτυχία.

Ο Γιώργος Λεμπέσης πολλές φορές είχε εκφράσει την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς.

«Είμαστε 15 χρόνια μαζί και παντρεμένοι 6 χρόνια. Λίγο πριν από τον γάμο μας, η Σοφία έχασε τον πατέρα της και αυτό το γεγονός ήταν ένα πολύ σοβαρό πλήγμα γι' αυτήν. Μετά, όταν παντρευτήκαμε, ήρθε το σχολείο, πολύ τρέξιμο και υποχρεώσεις. Όμως φυσικά και θέλουμε ένα μωρό και είναι στα άμεσα σχέδια μας, γιατί νιώθουμε έτοιμοι. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ στα δύσκολα και εκτιμώ πάρα πολλά πράγματα πάνω της. Είναι ντόμπρος άνθρωπος, πολύ αληθινή και πάνω απ' όλα με αγαπάει πάρα πολύ και μου το αποδεικνύει», είχε δηλώσει ο ίδιος πριν μερικά χρόνια.

Δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία του μωρού:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λεμπέσης: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Συντετριμμένος ο Λεμπέσης, μιλάει στο gossip-tv: «Έφυγε ο Τόλης, ο καλλιτεχνικός μου πατέρας»

Ο Γιώργος Λεμπέσης στο House of Fame: Η εξομολόγηση του για το ντουέτο με τον Τόλη Βοσκόπουλο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved