Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Η πρώτη εξόρμηση του ζευγαριού μετά τη γέννηση της κόρης τους!
Showbiz

Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Η πρώτη εξόρμηση του ζευγαριού μετά τη γέννηση της κόρης τους!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz και δεν διστάζουν να το δείξουν σε κάθε στιγμή, 

Η διάσημη influencer και επιχειρηματίας είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες γυναίκες και πραγματικά φαίνεται από το χαμόγελό της.

Η Αθηνά Οικονομάκου πρόσφατα είχε ταξιδέψει στο Άμστερνταμ, παρέα με τις φίλες της και δήλωσε από την αρχή ενθουσιασμένη, γιατί ήταν το πρώτο της ταξίδι μετά από την καραντίνα. Είχε ανάγκη λίγες στιγμές χαλάρωσης, μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας και από τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις, που τον τελευταίο καιρό, όπως είχε ενημερώσει και η ίδια, ήταν αρκετά αυξημένες.

Κατα τη διάρκεια του ταξιδιού, είχε πει επανειλλημένες φορές το πόσο πολύ της λείπει ο σύζυγός της και τα παιδιά της. Λίγες μέρες λοιπόν μετά την άφιξή της στην Αθήνα, αποφάσισε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο να πραγματοποιήσουν μια ρομαντική εξόρμηση στο εξοχικό της σπίτι στο Γύθειο. Η ίδια έχει αναρτήσει σειρά φωτογραφιών στο προσωπικό της προφιλ στο Instagram, με εκείνη και τον σύζυγό της να χαμογελούν ευτυχισμένοι στο φακό.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την ρομαντική τους εξόρμηση στο Γύθειο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Η πιο in love ανάρτηση με τον Μιχόπουλο, ανήμερα της γιορτής του!

Οι μυστικοί γάμοι της ελληνικής showbiz

Οικονομάκου: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της: «Έφτασα σε ένα σημείο που δεν άντεχα άλλο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved