Αποθέωση για την Μαρία Ανδρούτσου! Οι βουτιές Νοέμβρη μήνα και οι αρετουσάριστες φώτο με μαγιό!
Showbiz

Αποθέωση για την Μαρία Ανδρούτσου! Οι βουτιές Νοέμβρη μήνα και οι αρετουσάριστες φώτο με μαγιό!

Τι κι αν είναι Νοέμβρης μήνας, η Μαρία Ανδρούτσου έκανε τις βουτιές της και οι διαδικτυακοί της φίλοι στο instagram την αποθέωσαν!

Η ηθοποιός έχει «χτίσει» το κορμί και η αλλαγή της είναι θεαματική τα τελευταία χρόνια…

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει αξιοζήλευτη σιλουέτα και φυσικά οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι αρετουσάριστες, αφού δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας και έχει αποκτήσει πια ένα σφριγηλό κορμί που αν το δεις και συ παρακάτω θα «μείνεις άφωνος»!

Η ίδια έχει αποκαλύψει τα μυστικά της και μάθε τα και εσύ αν δεν τα ξέρεις!

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Ποτέ δεν ήμουν ένα αδύνατο παιδί, πάντα έλεγα "Αχ είμαι πέντε κιλά, επτά κιλά παραπάνω". Πότε έμπαιναν πότε έφευγαν, ζούσα με αυτό το πράγμα συνέχεια. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να το λύσω, γιατί έτσι αδικώ τον εαυτό μου… Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εμφάνιση ή να με κρατάει από κάτι, αλλά για την ψυχολογία μου, για την αυτοεκτίμησή μου. Έλεγα "Γιατί να μην μπορώ να το καταφέρω ρε παιδί μου;". Στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες μια-δυο φορές, τα είχα καταφέρει, μετά όμως ξαναπήρα τα κιλά. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην συμβεί το ίδιο, γιατί πρέπει να διευθετηθεί το θέμα. Έτσι πήρα την απόφαση να το πάρω σοβαρά. Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και μείναμε με περιοδεία για κάποιους μήνες εκεί κι έκανα βελονισμό σε ένα γιατρό που είχα κάνει στο παρελθόν και με βοήθησε πάρα πολύ»!

Η Μαρία Ανδρούτσου όχι μόνο τρέφεται υγιεινά αλλά γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά! Δες την στην παρακάτω galery να κάνει Νοέμβρη μήνα τις βουτιές της και... θα πάθεις πλάκα!

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ανδρούτσου: Σαστίσαμε! Έχει μείνει μισή – Δες την με crop φούτερ και θα πάθεις πλάκα

Μαρία Ανδρούτσου - κορονοϊός: «Μας δείχνει ο πλανήτης ότι δεν αντέχει άλλο»

Μαρία Ανδρούτσου: «Δεν έχω καλή σχέση με τον εαυτό μου και δεν είμαι αισιόδοξη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved