Τσιμτσιλή: Το τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με τα παιδιά της κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Showbiz

Τσιμτσιλή: Το τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με τα παιδιά της κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μανούλες της showbiz, αφού υπεραγαπά τα 3 παιδιά της και περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μας κρατά συντροφιά κάθε πρωί με το "Happy Day" στον Alpha, και γεμίζει τις μέρες μας χαμόγελο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πραγματικά πολύ γλυκία και θετική σαν άνθρωπος, κάτι που, όπως λέει και η ίδια, αντλεί από την αγάπη της για τα τρια παιδάκια της. Μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Συχνά, η Σταματίνα μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, τόσο από την δουλειά της, όσο και από το σπίτι της.

Κάτι τέτοιο έκανε και σήμερα νωρίτερα το απόγευμα (20-11), αφού αποφάσισαν οικογενειακώς να μπουν για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο κλίμα και να στολίσουν το σπίτι τους. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και stories στο Ιnstagram και μόνη της, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και αγκαλιά με τα παιδιά της, που δείχνουν να είναι πιο χαρούμενα από ποτέ!

Άλλωστε ποιος είναι εκείνος που δεν αγαπάει τα Χριστούγεννα;

Διαβάστε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο σύζυγός της Θέμης Σοφός παίζει πιάνο και εκείνη καμαρώνει (video)

Happy Day: Η Σταματίνα έγινε... εστεμμένη και έκανε και πασαρέλα με την τιάρα της (Video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η σχέση που έχει σήμερα με την Κατερίνα Καινούργιου (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved