«Λύγισε» η Σίσσυ Χρηστίδου με τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Δεν μπορώ να μιλήσω μετά από εσάς»
Showbiz

«Λύγισε» η Σίσσυ Χρηστίδου με τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Δεν μπορώ να μιλήσω μετά από εσάς»

Με "σπασμένη" φωνή που με δυσκολία έβγαινε από τα χείλη της η Σίσσυ Χρηστίδου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της για όσα άκουσε να λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

Ο κύριος Γιάννης Τοπαλούδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι για να μιλήσει για την ξεχωριστή έκθεση που φιλοξενείται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με ρούχα γυναικών που δολοφονήθηκαν. Ανάμεσά τους και τα ρούχα της Ελένης Τοπαλούδη που στις 28 Νοεμβρίου 2018 βιάστηκε ομαδικώς και δολοφονήθηκε από δύο άντρες στο νησί της Ρόδου όπου και σπούδαζε.

Τα λόγια του, η αγάπη και το πάθος με τα οποία μίλησε για την κόρη του αλλά και για όλες τις γυναικοκτονίες, συγκλόνισαν τους συντελεστές της εκπομπής και κυρίως τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Αντίθετα μάλιστα αφού όχι μόνο δεν διέκοψε τον Γιάννη Τοπαλούδη αλλά και όταν εκείνος ολοκλήρωσε, παραδέχτηκε η παρουσιάστρια πως δεν είχε τίποτα να πει μετά από εκείνον και τα συγκινητικά του λόγια.

Εκεί που η Σίσσυ Χρηστίδου έδειξε να "λυγίζει" ήταν όταν ο πατέρας της άτυχης Ελένης είπε ότι τα ρούχα της τα οποία έστειλε η οικογένειά της για να συμπεριληφθούν στην έκθεση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης η οποία πρόκειται να ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου, δεν είναι άψυχα για εκείνον αλλά αποτελούν ένα κομμάτι της κόρης του που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, χάνοντας την ευκαιρία να ταξιδέψει όπως ήταν το όνειρό της.

Δείτε το βίντεο με τις συγκλονιστικές δηλώσεις του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι!

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστική στιγμή! Η Ιωάννα δείχνει πρώτη φορά τα σημάδια και τα ρούχα που φορούσε στην επίθεση

Χρηστίδου: «Γροθιά στο στομάχι» η εξομολόγησή της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και η φωτό

H κραυγή της μάνας της Τοπαλούδη:«Σκοτώνουν οι νταήδες τα κορίτσια μας, δεν δέχονται το «όχι»»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved