Συγκλονιστική στιγμή! Η Ιωάννα δείχνει πρώτη φορά τα σημάδια και τα ρούχα που φορούσε στην επίθεση
Society

Συγκλονιστική στιγμή! Η Ιωάννα δείχνει πρώτη φορά τα σημάδια και τα ρούχα που φορούσε στην επίθεση

Σήμερα (20/11) η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τη ζωή της σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος της δράστιδας. 

Η γυναίκα που έγινε σύμβολο δύναμης και αγωνιστικότητας μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στις 20 Μαΐου του 2020 σήμερα άνοιξε την καρδιά της.

Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τα όνειρα που είχε, για την αγάπη που έχει για τα μέλη της οικογένειάς της αλλά και για την τραγική αλλαγή στη ζωή της μετά την επίθεση.

Όπως είπε, λατρεύει τον δίδυμο αδελφό της, έχει για στήριγμά της τη μητέρα της που στέκεται στο πλάι της από την πρώτη στιγμή ενώ τόνισε πως ο πατέρας της είναι οι ευαίσθητος της οικογένειας.

«Η μαμά μου είναι πάρα πολύ δυνατή, με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που όταν μου είπε ότι όλα θα πάνε καλά αφέθηκα στην αγκαλιά της. Ο μπαμπάς μου είναι ο ευαίσθητος της οικογένειας» είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα.

Μία από τις συγκλονιστικότερες στιγμές της συνέντευξής της, ήταν όταν η Ιωάννα για πρώτη φορά έδειξε πώς καταστράφηκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης. Τα ρούχα είχαν μία έντονη μυρωδιά από το βιτριόλι που δεν έχει φύγει ακόμα ενώ ήταν πλέον τόσο κατεστραμμένα που ακόμα και η Σίσσυ Χρηστίδου σοκαρίστηκε όταν τα πρωτοαντίκρισε.

Η παρουσιάστρια ρώτησε την Ιωάννα αν σκοπεύει να τα κρατήσει αυτά τα ρούχα από εκείνη την τραγική για την ίδια ημέρα και εκείνη απάντησε πως δεν το έχει σκεφτεί όμως άφησε να εννοηθεί ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να τα πετάξει.

Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική αυτή στιγμή:

Οι πρώτες τραγικές ώρες στο νοσοκομείο

«Ήταν δύσκολο να μπει κάποιος να με δει καταρχάς για λόγους ασφαλείας. Όλα έπρεπε να τα φιλτράρουν για να με προστατέψουν. Κάποια στιγμή αργότερα για ψυχολογικούς λόγους επέτρεψαν σε δύο φίλες μου να με δουν. Οι ψυχολόγοι θεώρησαν ότι θα με βοηθήσει και όντως έτσι έγινε. Είναι σημαντικό να έρθεις σε επαφή με τους ανθρώπους που είχε στην καθημερινότητά του» είπε όταν ρωτήθηκε για τις πρώτες στιγμές της στο νοσοκομείο ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση της σύλληψης της δράστιδας:

«Μου έδειξαν τα βίντεο, όλα αυτά που τους είχαν οδηγήσει στην ένοχο. Θυμάμαι να τους λέω ότι δεν καταλαβαίνω τι μου λένε. Δεν μπορούσα να εξηγήσω με τη λογική γιατί μου επιτέθηκε αφού με παρακολουθούσε και ήξερε ότι δεν έχω κάνει κάτι... Ο αστυνομικός που εξιχνίασε την υπόθεση μου είπε ότι πρώτη φορά βλέπει τόσο μίσος και τόσο μένος από έναν άνθρωπο σε έναν άλλον χωρίς να υπάρχει λόγος. Και για την αστυνομία ήταν σοκαριστικό».

Όσο για το τι νιώθει για όλο αυτό που της έχει συμβεί, η Ιωάννα τόνισε:

«Δεν νιώθω θυμό. Είναι ένα πράγμα που το συζητάω με την ψυχίατρό μου. Στις στιγμές του μεγάλου πόνου και δυσκολίας ένιωθα θυμό. Μέσα μου και συνεχόμενα δεν νιώθω θυμό. Δεν ξέρω γιατί δεν νιώθω θυμό. Νομίζω ότι έχει να κάνει για τα πράγματα που είναι σημαντικά αυτήν την περίοδο. Είναι η υγεία μου που είναι πάνω από όλα... Είμαι ηθικά δικαιωμένη και ότι δεν θα κινδυνεύσει άλλος άνθρωπος» τόνισε.

Η συγχώρεση και οι στιγμές στο δικαστήριο

Τι απάντησε όμως η Ιωάννα όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συγχωρέσει τη δράστιδα; «Πιστεύω ότι ο καθένας αν έβλεπε μία ειλικρινή μεταμέλεια και μια αναγνώριση των συνεπειών των πράξεών του, ναι, θα μπορούσα να το κάνω. Δεν την είδα τη μεταμέλεια και αυτό είναι το επικίνδυνο» είπε η ίδια και συνέχισε μιλώντας για τις στιγμές που βίωσε στο δικαστήριο:

«Η πρώτη μέρα που εμφανίστηκε η δράστιδα στο δικαστήριο ήταν δύσκολη. Όταν την είδα δεν κατάφερα να συγκρατήσω τον θυμό μου. Ένιωσα ταχυκαρδία, πολύ άσχημα συναισθήματα αλλά κατάφερα να ανακτήσω τον έλεγχο του εαυτού μου. Προσπάθησα να επικεντρωθώ στο να εξηγήσω στους δικαστές τη θέση μου και κάπως έτσι άρχισα να το ξεπερνάω. Όλοι οι δικοί μου φοβόντουσαν αυτή τη στιγμή πώς θα το χειριστώ.

Δεν περίμενα να πάρω απαντήσεις. Ήλπιζα να πάρω κάτι σαν απάντηση. Ήξερα ότι δεν υπάρχει κάτι να ακούσω παραπάνω» είπε.

Διαβάστε επίσης:

Χρηστίδου: «Γροθιά στο στομάχι» η εξομολόγησή της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και η φωτό

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξεσπά στο Instagram για το fake προφίλ με το όνομα της Έφης στα social media

O Τάσος Μητρόπουλος στο gossip-tv: «Θέλαμε να αναδείξουμε τη θηλυκότητα της Ιωάννας»! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved