Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξεσπά στο Instagram για το fake προφίλ με το όνομα της Έφης στα social media
Media

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξεσπά στο Instagram για το fake προφίλ με το όνομα της Έφης στα social media

Οργισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου αλλά και πολλοί followers για το fake προφίλ με το όνομα της Έφης στα social media.

Η Ιωάννα αναδημοσίευσε ένα ποστ που φέρει το όνομα της γυναίκας που της κατέστρεψε τη ζωή ρίχνοντας της βιτριόλι.

Πρόκειται για έναν λογαριασμό ο οποίος είναι σε λειτουργία και στέλνει αιτήματα φιλίας. Η Ιωάννα μάλιστα έλαβε ένα σχετικό μήνυμα και βλέποντάς το, ξέσπασε γράφοντας:

«Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος;».

Η Ιωάννα στις πρώτες της δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου είχε πει:

«Ήταν μια σημαντική ημέρα, γιατί έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος. Μου αποδεσμεύει το μυαλό μου, για να μπορέσω να επικεντρωθώ στους στόχους μου και στα όνειρά μου. Ο φόβος έχει μετριαστεί, δεν έχει φύγει. Υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με τους συνεργούς και νομίζω θα γίνει περαιτέρω έρευνα. Και βέβαια ο φόβος για το αύριο υπάρχει ακόμα στο μυαλό, όμως το αντιμετωπίζω με τους δικούς μου ανθρώπους… Όποτε προκύπτει κάποιο νέο στοιχείο, εγώ έχω την ίδια έκπληξη εδώ και ένα χρόνο, όποτε μου λένε ένα νέο στοιχείο από τις έρευνες».

«Σίγουρα δεν μπορεί ποτέ κανείς να προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Όσο και να το είχα συζητήσει με τους δικούς μου και τον ψυχίατρό μου. Δεν είχα ιδέα και εγώ πως θα αντιδράσω, σίγουρα σε οδηγεί το ένστικτό σου. Ειδικά η πρώτη μέρα ήταν δύσκολη, ήταν αρκετά τα λεπτά της ταχυκαρδίας και της έντασης. Έχω αποφασίσει ότι δεν μπορώ να πατήσω pause στη ζωή μου, μέχρι να τελειώσει η αποκατάστασή μου. Οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να συνεχίσω να κάνω πράγματα στη ζωή μου, πράγματα της καθημερινότητας. Απλά θα πρέπει να βρω καινούριους τρόπους να κάνω κάποια πράγματα μετά την επίθεση. Νομίζω ότι οι άνθρωποι προσαρμοζόμαστε και βρίσκουμε τους τρόπους, τους βρίσκει η ζωή για εμάς».

Διαβάστε επίσης

O Τάσος Μητρόπουλος στο gossip-tv: «Θέλαμε να αναδείξουμε τη θηλυκότητα της Ιωάννας»! (photos)

Η Ναθαναήλ στο gossip-tv: «Η Ιωάννα με την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας ξεπέρασε τον εαυτό της»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Καρέ καρέ η πρώτη δημόσια εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας μετά την πολύκροτη δίκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved