Θεοδωρίδου: Η τρυφερή φωτό με τον Άγγελο Λάτσιο και το σχόλιο της Μενεγάκη! (photos+video)
Showbiz

Θεοδωρίδου: Η τρυφερή φωτό με τον Άγγελο Λάτσιο και το σχόλιο της Μενεγάκη! (photos+video)

Αρχικά ήρθε ένα πολύ τρυφερό βίντεο της νονάς Νατάσας Θεοδωρίδου με τον βαφτισιμιό Άγγελο Λάτσιο και τώρα έρχεται μία πολύ τρυφερή φωτό και μία όμορφη αφιέρωση που μας έκανε να καταλάβουμε ότι όντως εδώ υπάρχει μία μεγάλη αγάπη. 

Χθες (20/11) είδαμε ένα υπέροχο βίντεο που αναρτήθηκε στο instagram και στο οποίο πρωταγωνιστούσε η όμορφη τραγουδίστρια και ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Δείτε το παρακάτω:

Νονά και βαφτισιμιός λοιπόν, ανέβασαν για πρώτη φορά βίντεο δημόσια από κάποια συνάντησή τους, από τις πολλές που έχουν όλα αυτά τα χρόνια γιατί αν το παρακολουθήσετε, θα διαπιστώσετε και εσείς ότι η νονά Νατάσα είναι πολύ ενεργή στη ζωή του Άγγελου ο οποίος δείχνει να είναι μεγάλος θαυμαστής της καθώς της έχει μεγάλη αδυναμία.

Σήμερα λοιπόν η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέβασε και ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο από αυτή τη συνάντηση, μία φωτογραφία της αγκαλιά με τον Άγγελο για τον οποίο έγραψε: «Το γλυκό μου αγόρι…ο πιο καλός βαφτισιμιός…το super παρεάκι μου…».

Φυσικά, τα σχόλια των followers της έδωσαν και πήραν και ανάμεσα σε αυτά ήταν και της Ελένης Μενεγάκη η οποία έγραψε: «Τι ωραία φωτό! Απίθανοι είστε αγάπες μου».

Διαβάστε επίσης:

Άγγελος Λάτσιος: Η συνάντηση με τη νονά του Νατάσα Θεοδωρίδου και τα λόγια αγάπης! (video)

Άγγελος Λάτσιος: Ο «τρελός» χορός με το κορίτσι του και τον κολλητό του, Άρη Αργυρόπουλο

Οι δημόσιες αγκαλιές του Άγγελου Λάτσιου με την Γαία Μερκούρη (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved