Χαιρετά μου τον πλάτανο: Η σεναριογράφος καταγγέλει γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για βιασμό
Showbiz

Χαιρετά μου τον πλάτανο: Η σεναριογράφος καταγγέλει γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για βιασμό

Η σεναριογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή της, συγκλόνισε το πανελλήνιο με την εξομολόγησή της για τον βιασμό που υπέστη, αλλά και με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς "Χαιρέτα μου τον πλάτανο", σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Espresso, μίλησε για τον βιασμό που υπέστη και για το πως το περιστατικό αυτό την έχει σημαδέψει μέχρι και σήμερα.

Η Κατερίνα Μαυρίκη δήλωσε ότι για τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη και ηθοποιό έχει γίνει καταγγελία από συγκεκριμένη ηθοποιό και ότι αν δεν προχωρήσει νομικά, η ίδια θα κάνει και επισήμως την καταγγελία της. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε και στο θέμα της υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο χρόνο, καθώς και για το πως προχωράει η θεραπεία της.

"Το 2013 έχω υποστεί βιασμό. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια μου έχουν συμβεί πάρα πολλά, είχε κλειδώσει το κεφάλι μου και είχε διαγραφεί από τη μνήμη μου. Πολύ πρόσφατα διάβασα την καταγγελία μιας κοπέλας που κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνθρωπο για βιασμό. Ό,τι είχα διαβάσει ήταν ακριβώς ό,τι είχε συμβεί σε μένα. Πήγα και έκανα εμετό οκτώ φορές, έπαθα σοκ. Το μυαλό μου είχε μπλοκάρει τον βιασμό που είχα υποστεί. Αν η υπόθεση δεν προχωρήσει νομικά και δεν βρεθεί στη φυλακή, θα κάνω επίσημη την καταγγελία μου"

Η σεναριογράφος πριν από περίπου έναν χρόνο διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού: "Δεν μπορούσα να κάνω χορό, που είναι το χόμπι μου, και επικεντρώθηκα στο γράψιμο. Μέσα σε ένα εξάμηνο έγραψα μια ταινία μεγάλου μήκους, δύο βιβλία, ένα θεατρικό και δύο σίριαλ, και τα έστειλα στην υπεύθυνη. Είχε την ευγένεια να τα διαβάσει και να μου δώσει την ευκαιρία να δοκιμαστώ για τη σεναριακή ομάδα του 'Πλάτανου'"

"Έχω κάνει δύο χειρουργεία και ακτινοθεραπείες και τώρα έχω να κάνω ακόμη ένα χειρουργείο. Δύο μήνες πριν διαγνωστώ με καρκίνο είχα κάνει μια φωτογράφιση για μια εταιρία με χειροποίητα μαγιό, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Aλμα Ζωής. Μέχρι τότε δεν είχα ποτέ ψηλαφίσει το στήθος μου και δύο μήνες πριν από το πρώτο lockdown το έκανα. Την ώρα που "έπιασα” τον καρκίνο ανατρίχιασα και το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να το πω στη μητέρα μου. Δεν της το είπα από την αρχή, δεν είχα τα κότσια να της πω από κοντά και το αποκάλυψα από το τηλέφωνο μετά το πρώτο χειρουργείο, γιατί δεν ήθελα να τη στενοχωρήσω. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι ο καρκίνος μπορεί να μας κάνει πιο δυνατούς ανθρώπους, να μην φοβόμαστε και να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους να μας αγαπούν".

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Ρέμος: «Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον έχω σαν φίλο μου, είναι ένα καταπληκτικό παιδί»

Παναγιώτα Βλαντή για metoo: «Στεναχωρήθηκα όταν κάποιοι είπαν «γιατί τώρα» και «γιατί μιλάτε»»!

«Ένας θιασάρχης έβαλε τις φωνές στην Ράντου, μόνο που δεν του πέταξε την καρέκλα στο κεφάλι…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved