Νατάσα Μποφίλιου: Σάββατο βράδυ με Χριστουγεννιάτικη διάθεση - Μας δείχνει το σπίτι της!
Showbiz

Νατάσα Μποφίλιου: Σάββατο βράδυ με Χριστουγεννιάτικη διάθεση - Μας δείχνει το σπίτι της!

Η Νατάσα Μποφίλιου μας ξεναγεί στο στολισμένο σπίτι της  και μας ενημερώνει ότι τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για εκείνη και τον σύζυγό της.

Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα αγαπητή από το κοινό, αφού τα τραγούδια της μιλούν στη ψυχή τους και εκφράζονται μέσα από αυτά.

Η Νατάσα Μποφίλιου χρησιμοποιεί ιδιαίτερα στην καθημερινότητά της τα social media και συνηθίζει να ενημερώνει τους followers της, όχι μόνο για τα θέματα που αφορούν την καριέρα της και τα μουσικά επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και για την προσωπική της ζωή και για τις στιγμές με τον σύζυγό της.

Η ίδια είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Κορτσέλη τα τελευταία τρια χρόνια, μετά από μια σχέση πολλών χρόνων. Οι δυο τους είναι απόλυτα ευτυχισμένοι και προσπαθούν να περνούν την καθημερινότητά της, όσο πιο ευχάριστα γίνεται. «Θέλαμε να το γιορτάσουμε παρέα με τους πιο στενούς φίλους μας. Γι’ αυτό παντρευτήκαμε. Ήταν η καλύτερη βραδιά της ζωής μας», είχε ήδη δηλώσει και η ίδια, λίγες μέρες μετά τον γάμο της.

To Σάββατο (20-11), οι δυο τους στόλισαν το σπίτι τους, μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ήθελαν να μπουν στο mood από νωρίς. Το σπίτι τους είναι πιο ζεστό και όμορφο από ποτέ, με κλασσική διακόσμηση.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Επική γκάφα! Ο Μουτσινάς μπέρδεψε την Θεοδωρίδου με την Μποφίλιου και απολογήθηκε δημόσια (video)

Απολαυστική η τελευταία παράσταση του Δεληβοριά! Οι εκπλήξεις και η θεϊκή εμφάνιση της Μποφίλιου

Μποφίλιου – Ζουγανέλη: Ξανά μαζί στη σκηνή! Οι απίθανες εμφανίσεις και τα αέρινα φορέματά τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved