Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η μητέρα μου κόλλησε covid και ήταν 16 μέρες διασωληνωμένη»
Showbiz

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η μητέρα μου κόλλησε covid και ήταν 16 μέρες διασωληνωμένη»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης γνωρίζονται 16 χρόνια.

Oι δύο ηθοποιοί σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησαν για την ελληνική κοινωνία που έχει διχαστεί ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

«Το καφενείο του χωριού μέσα από τα social media μεταλλάχθηκε σε ένα παγκόσμιο διαδικτυακό καφενείο όπου ο καθένας λέει τη γνώμη του και ο άλλος τη διαβάζει και την υιοθετεί άκριτα» απάντησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

«Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει αν ο ιός ξέφυγε από εργαστήριο, αν είναι παγκόσμια συνωμοσία. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι υπάρχει και ότι σκοτώνει. Δηλαδή δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ένας άνθρωπος βρίσκεται στο νοσοκομείο πριν από τη διασωλήνωση και μηνύει τους γιατρούς για να μη διασωληνωθεί. Και σας το λέω εγώ που είχα τη μητέρα μου 16 ημέρες διασωληνωμένη και σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα. Και γιατί; Γιατί δεν έκανε το εμβόλιο, επειδή ακριβώς φοβήθηκε ακούγοντας τον κάθε αδαή να λέει τη γνώμη του. Σέβομαι εκείνον που δεν θέλει να εμβολιαστεί, αλλά έχω το δικαίωμα να ομιλώ μέσα από τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στην οικογένεια μου και ήταν τραγικά».

Ο Φάνης Μουρατίδης είναι ξεκάθαρος με τη σειρά του: «Προσωπικά, αποφάσισα να εμβολιαστώ. Δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη. Είμαι ένας άνθρωπος που έρχεται σε επαφή λόγω εργασίας με πολλούς άλλους ανθρώπους. Με τρομάζει και μόνο η ιδέα ότι μπορώ να βάλω σε κίνδυνο κάποιον συνάνθρωπο μου. Την ίδια στιγμή, σέβομαι την ελευθερία κάποιου που αποφασίζει να μην το κάνει. Και νομίζω ότι πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή της συνύπαρξης μας».


Η covid-19 τάραξε και τα νερά στον κλάδο τους. Κλειστά θέατρα, ανεργία. Πώς κρίνουν τη στάση της Πολιτείας απέναντι τους; «Ενώ θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι έχουν πάντα καλές προθέσεις» είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. «Ισως καμιά φορά νιώθω ότι λείπει η γνώση. Θέλω να πω ότι δεν είναι τυχαίο πως μια υπουργός Πολιτισμού που άφησε εποχή είναι η Μελίνα Μερκούρη, γιατί ακριβώς ήξερε τα προβλήματα του χώρου και έκανε πράγματα φωτισμένα. Θα μου πείτε: Ο επικεφαλής πρέπει να είναι καλλιτέχνης; Οχι. Αλλά καλό είναι να έχει δίπλα του ανθρώπους που ξέρουν τον χώρο».

Ο Φάνης Μουρατίδης είναι σκεπτικός: «Ξέρετε πού είναι το πρόβλημα; Οτι είδαμε χώρες πιο οργανωμένες από την Ελλάδα να παραλύουν. Οπότε δεν μπορείς να περιμένεις ξαφνικά από τον άλλον να γίνει βιρτουόζος και να έχει το μαγικό ραβδί».

Πηγή:BHMAgazino

Διαβάστε επίσης:

Λίνα Πρίντζου: Η σύζυγος του Χαραλαμπόπουλου πήγε για μπάνιο & μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της

Φάνης Μουρατίδης: Μιλά για τον σεβασμό στον ηθοποιό και περνά το δικό του ηχηρό μήνυμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved