Αντωνία Χαραλάμπους: Η γη της ελιάς, η ηλικία, το βραβείο και το απίθανο Instagram account της
Showbiz

Αντωνία Χαραλάμπους: Η γη της ελιάς, η ηλικία, το βραβείο και το απίθανο Instagram account της

Η Γη της Ελιάς: Η Αντωνία Χαραλάμπους είναι η τηλεοπτική κόρη του Γιώργου Παρσαλάκη, Ισμήνη. Είναι το κορίτσι αυτό που με την είσοδό του στη σειρά αγαπήθηκε αμέσως τόσο με την αριστουργηματική του ερμηνεία όσο και με τη νέα ιστορία που έφερε στη Μάνη. Όμορφη, καλλιεργημένη και ταλαντούχα. Μάθε τα πάντα γύρω από την ηθοποιό. Πόσο χρονών είναι; Από πού κατάγεται και γιατί στην Κύπρο είναι μια από τις αγαπητές ηθοποιούς!

Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή και οι σπουδές

Η Αντωνία Χαραλάμπους είναι γεννημένη στις 27 Μαρτίου το 1990, είναι δηλαδή 31 ετών και είναι Κύπρια ηθοποιός με καταγωγή από την Πάφο. Είναι απόφοιτη της Σχολής Δραματικής Τέχνης Εθνικού Θεάτρου και φοιτήτρια του Τμήματος Θεατρικών σπουδών, στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών(2009-2012).

Η καριέρα και οι ρόλοι της σε σειρές

Τη σεζόν 2013-2014, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη μικρή οθόνη στη σειρά Βαλς με 12 Θεούς στο ANT1. Εκεί υποδύθηκε την Μαρίνα. Έτσι εντάχθηκε στο καστ της σειράς, στο δεύτερο κύκλο της, από τον Δεκέμβριο του 2014. Συνέχισε την παρουσία της στη σειρά μέχρι και τα μέσα του τρίτου κύκλου. Το 2015 πρωταγωνίστησε στη σειρά Κυπριώτικα Σκετς στο ΡΙΚ.

Η αναγνωρισιμότητα ήρθε με τη σειρά 9 Μήνες το 2016. Τελικά πρωταγωνίστησε στη σειρά και τις δυο σεζόν προβολής της μέχρι και το 2017. Αμέσως μετά τον δραματικό ρόλο της Κριστη, δέχτηκε την πρόταση του σκηνοθέτη Γιώργου Τσιάκκα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Στέλλας στη καθημερινή δραματική σειρά Μπλε που προβλήθηκε και πάλι από το Alpha Κύπρου Εκεί συμπρωταγωνίστησε, από το 2018 μέχρι το 2019.Εσύ... Στον Κόσμο σου ΑΝΤ1 Κύπρου (2019-2020) Η Γη Της Ελιάς Mega Channel (2021-2022)

Η μητρότητα

Η Αντωνία, που και στη σειρά ως Ισμήνη, είναι μαμά ενός μικρού αγοριού μόλις 3 μηνών. Η ταλαντούχα ηθοποιός έγινε μανούλα στις 14 Αυγούστου, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή της ευτυχία.

Μαζί με τον σύντροφό της απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τον μικρό Ανδριανό. Συγκεκριμένα στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με το μωρό της έγραψε: «Κάποιος είπε: Η πραγματική δύναμη είναι όταν κάποιος είναι πραγματικά ευάλωτος και ανοιχτός απέναντι στη ζωή».

Στην Κύπρο η ηθοποιός είναι πολύ αγαπητή και αυτό γιατί είναι ένα κορίτσι έξω καρδιά, που φροντίζει κάθε φορά να κρατά μια ισορροπία ανάμεσα στην προβολή και την προσωπική της ζωή.

Με τη συμμετοχή της στο "World Film Carnival Festival", που διεξήχθη στην Σιγκαπούρη, η Αντωνία Χαραλάμπους τίμησε την Κύπρο παίρνοντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Καλύτερης ηθοποιού.

Πρόκειται συγκεκριμένα για ένα φεστιβάλ που συμμετείχαν πολλές χώρες και πολλές ταινίες, και ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Κύπρος με την ταινία του Χριστόφορου Ροδίτη “H κοιλάδα των Ρόδων”.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι γεμάτος υπέροχες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και σίγουρα θα την δεις όπως ποτέ άλλοτε!

Δες τη gallery

Διαβάστε επίσης

Αντωνία Χαραλάμπους: Μικρά μυστικά που δεν γνωρίζαμε για εκείνη

Αντωνία Χαραλάμπους: «Έχω τάσεις φυγής»

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη παίρνει ένα μήνυμα από τους απαγωγείς που την οδηγεί στην κατάρρευση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved