Θανάσης Ευθυμιάδης: Το ποστ που μαρτύρησε ότι λατρεύει την χειμερινή κολύμβηση!
Showbiz

Θανάσης Ευθυμιάδης: Το ποστ που μαρτύρησε ότι λατρεύει την χειμερινή κολύμβηση!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης λατρέυει τη θάλασσα και όπως καταλάβαμε αυτή του η αγάπη δεν έχει εποχή, αφού λατρεύει την χειμερινή κολύμβηση.

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και έχει σημειώσει μεγάλη πορεία σε θέατρο, κινηματογράφο, αλλά και τηλεόραση.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αγαπά τη φύση και να ζει μέσα σε αυτήν. Με μια πρώτη ματιά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μπορούμε να δούμε ότι στις δημοσιεύσεις του πρωταγωνιστεί το φυσικό τοπίο και εκείνος μέσα σε αυτό.

Πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε σχετικό ποστ, με τον εαυτό του να κολυμπά μέσα στα παγωμένα νερά. Εκείνος δείχνει πιο χαμογελαστός από ποτέ και χαρούμενος και στην λεζάντα μας μαρτυρά το πόσο πολύ αγαπά αυτήν την δραστηριότητα τα τελευταία 14 χρόνια. Όπως γράφει χαρακτηριστικά:

«Στα χειμερινά μπάνια με μύησε ο αδερφικός μου φίλος, Χρήστος Βασιλόπουλος, πριν από 14 χρόνια. Ήταν χειμώνας και η γυναίκα μου με κοιτούσε έντρομη.
Αφού είδε επί τόσους χειμώνες τι αποτελέσματα έχει σ εμένα,
από πέρυσι άρχισε να βουτάει και η Άννα τον χειμώνα και από ότι λέει, είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που έχει κάνει στον εαυτό της. Μπορώ να πω πολλά για τα οφέλη της χειμερινής κολύμβησης, στην ψυχική _σωματική _ερωτική μου υγεία...

θέλω όμως να σταθώ, στον ενεργειακό καθαρισμό που γίνεται μετά από μία βουτιά στη θάλασσα (ή στο ποτάμι), το χειμώνα. Καταρρίπτεις άλλον ένα μύθο που σου έχουν επιβάλει για να σε κρατάει μέσα στο φόβο . -Αυτό είναι το σπουδαιότερο όφελος.- Η αίσθηση και μόνο, όταν βγαίνεις από τη θάλασσα το χειμώνα Είναι αρκετή για να νιώσεις θαρραλέος και Γενναίος και να αισθανθείς χαρούμενος που τα κατάφερες. Happy to be Alive! Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν, τώρα είναι η σωστή εποχή πριν αρχίσει το κρύο. Καλό είναι να προηγηθεί ιατρικός έλεγχος στην καρδιά. Καλό ζέσταμα πριν μπούμε, με τρέξιμο και ασκήσεις. Μπαίνουμε σιγά σιγά στο νερό, όχι βουτιά. Μετά το μπάνιο ζεστά ρούχα και φαγητό. Η Καλή υγεία βρίσκεται στα απλά πράγματα!!»

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκαλύπτει το μυστικό για τον πετυχημένο γάμο του με την Άννα Δημητρίεβιτς!

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου με θεωρούσαν περίεργο»!

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η δημόσια έκκληση του ηθοποιού - Τι συνέβη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved