Ο Ζαγοράκης διαψεύδει ότι έχει κορονοϊό! Το μήνυμά του στα social media!
Showbiz

Ο Ζαγοράκης διαψεύδει ότι έχει κορονοϊό! Το μήνυμά του στα social media!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν χθες και κατέκλυσαν στο διαδίκτυο ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, σήμερα με νέα του ανάρτηση έσπευσε να διαψεύσει την είδηση. 

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ με ανάρτησή του σε Facebook και Instagram θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε ό,τι αφορά την υγεία του. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σε μια περίοδο πανδημίας, η κατάσταση πανικού που προκαλεί η εξάπλωση του ιού καθιστά τον κόσμο επιρρεπή σε παραπλανητικές ειδήσεις.

Ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και έχοντας προχωρήσει εγκαίρως σε όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, με εμβολιασμό και τακτικούς αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους, λαμβάνοντας άμεσα την “αναμνηστική” τρίτη δόση εμβολιασμού, θα ήταν το λιγότερο μειωτικό να θέσω σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να παραμείνεις ήρεμος και να ελέγξεις το γεγονός όπως χρειάζεται, άλλωστε θεωρώ ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και αξία, είναι να είμαστε όλοι υγιείς και όχι μια “είδηση” ή πληροφορία ότι κάποιος έχει προσβληθεί από τον ιό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι έδειξαν προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας μου, ωστόσο κρίνω σκόπιμο και απαραίτητο να ενημερώσω ότι και ο τελευταίος μοριακός έλεγχος (PCR) στον οποίο προέβην, μετά την επιστροφή μου από τις Βρυξέλλες, ήταν αρνητικός και ως εκ τούτου η σχετική είδηση που δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ώρες θέλω να πιστεύω ότι προήλθε από λάθος πληροφόρηση και όχι κάτι άλλο.

Οφείλουμε όλοι απέναντι στην πανδημία να είμαστε προσεκτικοί, να παραμείνουμε ασφαλείς ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε υγιείς μαζί με την οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. #StaySafe».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Λίλη: Αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του γάμου της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Ιωάννα Λίλη - Θοδωρής Ζαγοράκης: Η επέτειος γάμου και το τρυφερό μήνυμα! (Photos)

Λίλη - Ζαγοράκης: Είδαμε την κόρη τους στη Μύκονο και τα χάσαμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved