Φαίη Ξυλά: Το... φλερτ με τον πρώην σύζυγό της, ο τρόμος στο ταξίδι της στην Κούβα και το #metoo
Showbiz

Φαίη Ξυλά: Το... φλερτ με τον πρώην σύζυγό της, ο τρόμος στο ταξίδι της στην Κούβα και το #metoo

Η Φαίη Ξυλά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή της που δεν γνωρίζαμε. 

«Γεννήθηκα στη Νέα Υόρκη, έχω αμερικανικό διαβατήριο. Δέχτηκα πολλές προτάσεις γάμου, για να πάρουν την υπηκοότητα» είπε με χιούμορ η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του Star "Έρωτας με διαφορά".

Αναφερόμενη στα σχέδιά της και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πάντα στη ζωή της, η ίδια παραδέχτηκε: «Είμαι από τους ανθρώπους που περιμένουν να τους έρθει κάτι, δεν το κυνηγάνε».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Δεν κυνήγησα ποτέ κάποια σχέση μου. Αν έμπαινα στη διαδικασία να κυνηγήσω κάτι, θα ξενέρωνα. Θέλω να συμβαίνουν τα πράγματα, όχι να τα παλεύω και να τα προσπαθώ».

Οι σπουδές στο Λονδίνο και τα... ψέματα!

«Πήγα στο Λονδίνο για να σπουδάσω ναυτιλιακά, αλλά πάντα ήξερα ότι θα γυρίσω στην Ελλάδα και θα σπουδάσω στο θέατρο» είπε η Φαίη Ξυλά.

Όπως είπε, δεν πήγε ποτέ να γραφτεί στη σχολή και έμεινε στο Λονδίνο έξι μήνες, όμως έκανε πολλά ταξίδια, κυρίως σε Ισπανία και Ιταλία. Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αστειεύτηκε ότι έλεγε ψέματα στους γονείς της καθώς ήξερε από την αρχή ότι δεν θα πήγαινε να σπουδάσει ποτέ ναυτιλιακά, η ίδια το αρνήθηκε... κατηγορηματικά.

Η ίδια συνέχισε μιλώντας για τα υπέροχα ταξίδια που έκανε εκείνη την εποχή: «Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Όταν τελείωσαν τα «Μυστικά της Εδέμ» επειδή δούλευα 3 χρόνια χωρίς ρεπό, έκανα ένα τρίμηνο ταξίδι με τον πρώην σύζυγό μου (σ.σ. Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος)».

Όπως είπε πήγαν Ρωσία και γύρισαν τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Έκαναν και road trip ενώ επισκέφτηκαν και τη Λατινική Αμερική, ένα ταξίδι που λάτρεψε.

Η Φαίη Ξυλά μίλησε και για τις μεγάλες περιπέτειες που έζησε σε ένα ταξίδι της στην Κούβα όπου πραγματικά φοβήθηκε.

Όσο για την αγαπημένη της πόλη, είπε ότι λατρεύει τη Νέα Υόρκη. «Μου αρέσει να ζω στο κέντρο, γίνεται πιο εύκολη η ζωή μου. Είναι όλα κοντά. Το θέατρο είναι δίπλα, μπορείς να πας ακόμα και με την παντόφλα».

Δείτε παρακάτω μέρος της συνέντευξής της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Έρωτας με διαφορά ή... χωρίς;

Η Φαίη Ξυλά που πρωταγωνιστεί στη σειρά "Έρωτας με διαφορά" παραδέχτηκε πως περνάει πολύ καλά σε αυτή τη δουλειά αφού σε αυτή παίζουν οικεία πρόσωπα σε εκείνη όπως ο πρώην σύζυγός της ο οποίος και τη φλερτάρει σύμφωνα με το σενάριο ενώ τον σύζυγό της στη σειρά υποδύεται ο Φάνης Μουρατίδης που είναι κολλητός της φίλος.

Η ίδια σχολίασε: "Δεν θα στεκόμουν ποτέ στη διαφορά ηλικίας σε μία σχέση. Ο μπαμπάς του γιου μου είναι μικρότερος, όχι πολλά χρόνια αλλά είναι". Επίσης αναφέρθηκε και στο διαζύγιό τους επισημαίνοντας: "Όταν χωρίζεις και υπάρχουν παιδιά, πρέπει να έχουν προτεραιότητα".

Το ελληνικό #metoo

Η Φαίη Ξυλά αναφέρθηκε και στο ελληνικό κίνημα #metoo για το οποίο πως θεωρεί πως μόνο για καλό έχει συμβεί. Επίσης, παραδέχτηκε ότι της έχει συμβεί να της συμπεριφερθούν έντονα, όμως όπως τόνισε: «Έθεσα τα όριά μου και αντιστάθηκα όταν μου συνέβη κάτι. Μου έχουν συμβεί και τα δύο. Όταν κάποιος είναι επικίνδυνος για τους γύρω του ακυρώνεται ό,τι καλό μπορεί να έχει συμβεί. Εγώ δεν βλέπω τίποτα καλό... Ο συνδυασμός αλαζονείας, χαμηλής αυτοκετιμήσης και η κατάχρηση εξουσίας τους κάνει να νιώθουν ‘μικροί θεοί’, ότι δεν θα τιμωρηθούν ό,τι και αν κάνουν».

Και κατέληξε: «Τα νέα παιδιά δεν πρέπει να ανέχονται κακοποιητικές συμπεριφορές».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα δήλωσε η όμορφη ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Διαβάστε επίσης:

Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμη του στη Ρούλα Ρέβη! «Στενοχωρήθηκα» (Video)

Η Χρονοπούλου αγκαζέ με τον Μπιμπίλα και η πρώτη έξοδος του Γαρδέλη μετά την αποχώρηση από τη Φάρμα

Οι επώνυμες πάνε θέατρο και οι εμφανίσεις τους είναι αξεπέραστες – Δες πώς θα τις αντιγράψεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved