Μαρία Μπακοδήμου: Πόζαρε άβαφη δίπλα στο γιο της, Άρη Αργυρόπουλο
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: Πόζαρε άβαφη δίπλα στο γιο της, Άρη Αργυρόπουλο

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι από τις γυναίκες που δεν φοβούνται να «τσαλακωθούν» και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει άβαφη μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Νικήτα και τον Άρη. Το πρώην ζευγάρι έχει κρατήσει άριστες σχέσεις και αυτό φαίνεται τόσο από τις δηλώσεις που κάνει ο ένας για τον άλλον, όσο και από τα social media.

Η παρουσιάστρια είναι ενεργή στο Instagram, μέσα από το οποίο τα τελευταία χρόνια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, ενώ αρκετά συχνά εκφράζει την αγάπη της προς τους γιους της.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για το επαγγελματικό ξεκίνημα του μικρού της γιου, Άρη Αργυρόπουλο, ο οποίος κυκλοφόρησε πλέον τη δική του συλλογή με ρούχα. Η φωτογραφία απεικονίζει την παρουσιάστρια άβαφη και με casual ντύσιμο δίπλα στον γιο της.

«Όταν το μικρό σου, το μωρό σου, το 3050 gr πατάει στα πόδια του και ξεκινάει την επαγγελματική του πορεία δεν νιώθεις μόνο χαρά και συγκίνηση αλλά ευλογία. Γιατί για μένα ζωή σημαίνει ευγνωμοσύνη που είμαστε γεροί, πατάμε στα πόδια μας και πάμε μπροστά. Μπράβο», έγραψε στη λεζάντα.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη δήλωση του ηθοποιού που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς (Video)

Ετοιμάζεσαι για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό; Πάρε ιδέες από τους επώνυμους! Πώς στόλισαν φέτος;

Λαζόπουλος για Μουτσινά: «Δεν κάνει σάτιρα, παρουσιάζει ένα μεσημεριανό πρόγραμμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved