Ετοιμάζεσαι για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό; Πάρε ιδέες από τους επώνυμους! Πώς στόλισαν φέτος;
Showbiz

Ετοιμάζεσαι για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό; Πάρε ιδέες από τους επώνυμους! Πώς στόλισαν φέτος;

Για μια ακόμη χρονιά, τα Χριστούγεννα θα τα γιορτάσουμε διαφορετικά λόγω της έξαρσης της πανδημίας. Πολλοί είναι οι επώνυμοι που μας έχουν ήδη «βάλει» μέσα στα σπίτι τους μιας και έχουν στολίσει το Χριστουγεννιάτικο τους δέντρο νωρίς νωρίς!

Είναι εξάλλου μια γιορτή γεμάτη αγάπη, φως, παιχνίδια και στιγμές οικογενειακής ευτυχίας αφού οι περισσότεροι την περνούν στο σπίτι.

Τώρα βέβαια η φετινή χρονιά είναι κι αυτή κάπως περίεργη εξαιτίας των πολλών ενεργών κρουσμάτων κορονοϊού οπότε αυτό που μας μένει ώστε να νιώσουμε πως τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών, είναι να στολίσουμε νωρίς το σπίτι μας ώστε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε εορταστικό κλίμα.

Κι αν ακόμη δεν έχεις όρεξη, εμείς θα σε κάνουμε μια βόλτα στους λογαριασμούς των επωνύμων στα social media οπού ήδη έχουν μοιραστεί φωτογραφίες από τα στολισμένα τους σπίτια.

Άκης Πετρετζίκης

Ο Άκης Πετρετζίκης το απόγευμα της Κυριακής 21 Νοεμβρίου μοιράστηκε ένα βίντεο με τους followers του και μας έδειξε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του! Ένα πυκνό ψηλό δέντρο με όμορφα και λαμπερά στολίδια

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το Σάββατο (20-11) αποφάσισαν οικογενειακώς να μπουν για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο κλίμα και να στολίσουν το σπίτι τους. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και stories στο Ιnstagram και μόνη της, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και αγκαλιά με τα παιδιά της, που δείχνουν να είναι πιο χαρούμενα από ποτέ!

Ευδοκία Ρουμελιώτη

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη χρησιμοποιεί αρκετά τα social media, τόσο για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα επαγγελματικά της σχέδια, όσο και για να μοιραστεί μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητα με την οικογένεια και τα παιδιά της. Πρόσφατα, δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ενημέρωσε τους followers της ότι ήδη έχει προχωρήσει στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού της, με τα παιδιά της να έχουν ενεργό ρόλο στις χριστουγεννιάτικες ετοιμασίες.
"Για εμάς ήρθαν τα Χριστούγεννα !!!!!!" έγραψε στο χαρακτηριστικό της ποστ, αγκαλιά με τον γιό της

Στέφανος Κωνσταντινίδης

Με την τελευταία... τάση να θέλει τον κόσμο να στολίζει για Χριστούγεννα όσο πιο νωρίς γίνεται, η οικογένεια Κωνσταντινίδη αποφάσισε να αφιερώσει ένα απόγευμά της για να φέρει τη γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι της.
Έτσι άρχισε να στήνεται σιγά σιγά το δέντρο, τα λαμπιόνια, οι πολύχρωμες μπάλες και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά υπέροχο.

Φαίη Σκορδά

Από νωρίς άρχισε το στολισμό του σπιτιού της και η Φαίη Σκορδά. Τα λαμπάκια και οι μπάλες βρήκαν για ακόμη μια χρονιά τη θέση τους στο σαλόνι του σπιτιού και ήδη η οικογένειά τους έχει αρχίσει να μπαίνει σε χριστουγεννιάτικο mood.

Νατάσα Μποφίλιου

To Σάββατο (20-11), στόλισε και η Νατάσα, μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ήθελαν να μπουν στο mood από νωρίς. Το σπίτι της είναι πιο ζεστό και όμορφο από ποτέ, με κλασσική διακόσμηση.

Δες τη Gallery

Διαβάστε επίσης

Πετρετζίκης – Παπαμιχαήλ: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο τους – Έτσι στόλισαν το σπίτι τους

Νατάσα Μποφίλιου: Σάββατο βράδυ με Χριστουγεννιάτικη διάθεση - Μας δείχνει το σπίτι της!

Τσιμτσιλή: Το τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με τα παιδιά της κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved