Μαρκέλα Γιαννάτου: «Στην πορεία μου έχω πει «ναι» σε δουλειές που έχω μετανιώσει»
Showbiz

Μαρκέλα Γιαννάτου: «Στην πορεία μου έχω πει «ναι» σε δουλειές που έχω μετανιώσει»

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου υποδύεται τη Ζωή Μεγαρίτη στις «Άγριες μέλισσες».

Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τους λόγους που είπε «ναι» στη πρόταση, αλλά και για το πώς είναι η συνεργασία της με τον σκηνοθέτη της σειράς κ. Χαρίτο, με τον οποίο είναι και ζευγάρι στη ζωή.

Τι σας έκανε να αποδεχτείτε τον ρόλο της Ζώης στις «Άγριες Μέλισσες»;

Σε μία σειρά όπως είναι οι «Αγριες Μέλισσες», όπου όλα είναι ωραία και προσεγμένα, δεν θα μπορούσα να μην πω «ναι». Δεν συμβαίνει συχνά να συναντά κάποιος μία τόσο άρτια δουλειά. Χάρηκα πολύ με την πρόταση που μου έγινε και για τον ρόλο μου.

Ο ρόλος σας δελέασε;
Ο ρόλος είναι πάντα κάτι που κοιτάζω. Η Ζωή είναι μία γυναίκα που ζει ανάμεσα σε δύο κόσμους, σε αυτόν που στο σπίτι της και σε αυτόν που θα ήθελε να ζει. Οπότε ναι, η Ζωή μου άρεσε σαν ηρωίδα και είχε καθοριστική σημασία στο να συμμετάσχω στη σειρά.

Πώς περνάτε στα γυρίσματα;
Δεν θέλω να πω τη γνωστή καραμέλα «περνάμε καλά και βγαίνει προς τα έξω»! Ωστόσο, εμείς πραγματικά δουλεύουμε ως ωραία ομάδα, με χημεία και σεβασμό. Στην πορεία μου μέχρι τώρα μου έχει συμβεί μόνο 3-4 φορές να είναι όλα ευχάριστα. Οι σκηνοθέτες μας δίνουν χρόνο κι ας έχουμε μεγάλο όγκο δουλειάς. Εχουμε το περιθώριο να δημιουργήσουμε.

Πώς είναι η συνεργασία με τον κ. Χαρίτο, με τον οποίο είστε και ζευγάρι στη ζωή;
Δεν έχουμε καθημερινή συνεργασία, αλλά η προσωπική ζωή ποτέ δεν μπλέκεται με τα επαγγελματικά.

Με τι κριτήριο επιλέγετε τις τηλεοπτικές συνεργασίες;
Λειτουργώ ανθρωποκεντρικά, προσπαθώ δηλαδή να υπάρχει πάντα ένας άνθρωπος στους βασικούς συντελεστές τον οποίο εμπιστεύομαι και θα ήθελα να δουλέψω μαζί του. Κοιτάζω πάντα και το κείμενο, τον άνθρωπο που αναλαμβάνει το κομμάτι της σκηνοθεσίας.

Έχετε μετανιώσει για επαγγελματικές επιλογές;

Βέβαια, θα ήταν περίεργο να μην έχει συμβεί. Όπου λέω «όχι» κλείνει το κεφάλαιο μέσα μου. Στην πορεία μου, όμως, έχω πει «ναι» σε δουλειές που έχω μετανιώσει.

Η φετινή προσπάθεια που γίνεται στην ΤV και αφορά στη μυθοπλασία πώς σας
φαίνεται;
Η μυθοπλασία είναι αναγκαία για όλους, όλοι θέλουμε να Βλέπουμε σειρές και ταινίες! Η μυθοπλασία πρέπει να βρίσκεται πάντα ψηλά στη λίστα. Ως ηθοποιός θα πω ου είναι και μία μεγάλη ανάσα. Εχουμε τη δυνατότητα επιλογών πλέον.

Γιατί δεν δίνετε συχνά συνεντεύξεις;
Οι καλλιτέχνες είναι καλό να μιλάμε με τη δουλειά μας ή για κάποιο κοινωνικοπολιτικό ζήτημα. Η προσωπική ζωή θεωρώ ότι δεν ενδιαφέρει και πολλούς.

Αναφερόμενη στα κοινωνικά ζητήματα, ποια είναι η γνώμη σας για το κίνημα #MeTοο;
Είναι η αρχή μιας μεγάλης ιστορίας. Είναι ένα σοβαρό ζήτημα και στηρίζω οποιονδήποτε άνθρωπο έχει κακοποιηθεί. Εύχομαι να μιλούν όλα τα θύματα και να αλλάξει αυτή η κατάσταση εξουσίας που καλά κρατεί. Είναι η ώρα να μιλήσουμε γι' αυτά τα ζητήματα και να δώσουμε φως σε αυτές τις ιστορίες, κάποιες από τις οποίες είναι ποινικές.

Πηγή:ΤύποςTV

Ξέσπασε η Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Νευρίασα όταν διάβασα η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου»

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Έλεγαν ότι μπήκα στις Άγριες Μέλισσες επειδή είμαι η σύντροφος του Χαρίτου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved