Ελένη Μενεγάκη: To φόρεμα που έκανε πανικό στο Instagram και ο ροκ συνδυασμός
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: To φόρεμα που έκανε πανικό στο Instagram και ο ροκ συνδυασμός

«Σκάει» συνεχώς μπροστά μας αυτή η απίθανη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη.

Μια εικόνα πραγματικά ζηλευτή αφού πρόσφατα με το σύνολό της κατάφερε να κάνει το πιο σικ φόρεμα να μοιάζει casual κι αυτό μόνο η Ελένη με τους συνδυασμούς της μπορεί να το κάνει.

Η παρουσιάστρια φόρεσε το πιο must φόρεμα του φετινού χειμώνα, το κλασσικό κόκκινο καρό! Και πώς το συνδύασε κι έκανε τις followers της να παραληρούν;

Το φόρεσε με ένα ζευγάρι μαύρα biker μποτάκια και μια απίθανη ροκ ζώνη που έδινε ένταση στο φόρεμα ενώ έκανε τη σιλουέτα της να μοιάζει αγαλματένια παρά το γεγονός ότι το φόρεμα δεν ήταν σε στενή γραμμή.

Οι followers της δεν σταμάτησαν να της ζητούν λεπτομέρειες για το look αλλά και για το πώς το έχει συνδυάσει τόσο μοναδικά.

Δες το κι εσύ στη gallery

«Εγώ παιδιά αυτό τον καιρό που δεν δούλευα, ευχαριστήθηκα φαγητό, χωρίς έγνοια! Έφαγα, ήπια τις μπυρίτσες μου, τα κρασάκια μου. Καταπληκτικά! Με το που ξεκίνησα και ξεκίνησαν οι αγωνίες, κόπηκαν όλα. Είπα «πώς θα πας έτσι είπα το καλοκαίρι. Δεν θα μπαίνεις σε μισό ρούχο! Όλα δεν θα κλείνουν!

Θα τραβάς τα παντελόνια σου… Το καλοκαίρι και όλο το χρόνο πήρα κιλάκια», είπε πρόσφατα η ίδια, ωστόσο εμείς δεν έχουμε παρατηρήσει πως έχει βάλει κιλά!

Διαβάστε επίσης

Ελένη: Απίστευτες ατάκες για τις στυλιστικές επιλογές του ζευγαριού Βανδή - Μπισμπίκη

Ελένη Μενεγάκη: «Τους έχασα! Εργατικό ατύχημα! Παιδιά, συγγνώμη» - Δείτε τι συνέβη on air!

Ελένη Μενεγάκη: «Μπήκε τρέχοντας στο καμαρίνι και… «έμεινα παγωτό»»! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved