Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η ηλικία, ο άγνωστος γάμος στα 20 της και το δυστύχημα που της κόστισε
Showbiz

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η ηλικία, ο άγνωστος γάμος στα 20 της και το δυστύχημα που της κόστισε

Μάθε τα πάντα για την αγαπημένη τηλεοπτική Πένη που κάθε Παρασκευή μέσα από τη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα μας κάνει να «κλαίμε» από τα γέλια. Πόσο χρονών είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τι έχει πει η ίδια για το γάμο που έκανε σε ηλικία 20 ετών. Ποιες οι μνήμες της από το δυστύχημα που της κόστισε;

Η ηλικία και η καταγωγή της

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι γεννημένη στις 10 Μαρτίου το 1958, είναι δηλαδή 63 ετών με καταγωγή από τον Πόντο.

Στην πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης αλλά του θεάτρου έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα με την ίδια να αναλάβει πρωταγωνιστικούς ρόλους που την καθιέρωσαν ως μια από τις πιο ταλαντούχες και αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς της.

Θέατρο και τηλεόραση – Η καριέρα από μικρή ηλικία

Έχει εμφανιστεί σε πολλές θεατρικές παραστάσεις από νεαρή ηλικία. Το 2005 έλαβε μέρος στη θεατρική παράσταση "Μύγα Τσε Τσε". Το 2006 συμμετείχε στην θεατρική παράσταση TRANSIT σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη.

Το 2009, πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Τρομεροί γονείς" με την Χριστίνα Αλεξανιάν και άλλους ηθοποιούς.

Έγινε γνωστή με την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά "Για πάντα φίλες". Έχει επίσης μικρούς ρόλους σε σειρές όπως "Οι γυναίκες της ζωή της" (2001) "Ο πειρασμός" (1995), "Δύο Ξένοι" (1997), "Τζιβαέρι" (1997), "Οι Μεν και οι Δεν" (1993), "Κωνσταντίνου και Ελένης" (1998), "Αν μ' αγαπάς" (2006).

Το 2005 εμφανίστηκε σε τέσσερις τηλεοπτικές σειρές του Mega: "Επτά Θανάσιμες Πεθερές", "Safe Sex TV Stories", "Οι μάγισσες της Σμύρνης", και στη σειρά "Βέτα Queen" του Alpha. Παράλληλα τις σεζόν 2005 - 2007 έπαιξε στη σειρά Στο Παρά πέντε όπου είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και συγκεκριμένα αυτόν της Ζουμπουλίας Αμπατζίδου.

Ένας ρόλος που την έκανε ευρέως γνωστή, την καθιέρωσε και αγαπήθηκε από το κοινό. Έπαιξε επίσης στις σειρές "Το κλειδί" και "Αριστοτέλης ο Άριστος", στην οποία υποδύθηκε τη μητέρα του Γιάννη Μπέζου. Το Φεβρουάριο του 2010 εμφανίστηκε στη σειρά του ΑΝΤ1,"Ο Πόλεμος των Άστρων".

Στην τηλεοπτική σεζόν 2010-2011 πρωταγωνίστησε στην κυπριακή σειρά "Αλλού ξημερωμένοι" (2010 - 2011) του Sigma TV. Στην σεζόν 2011-2012 πρωταγωνίστησε στην Κυπριακή σειρά "Άσπρα μπαλόνια" του Sigma. Το 2012 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 "Το Αμάρτημα της Μητρός Μου".

Βασικό ρόλο είχε και στην ελληνοκυπριακή σειρά του Alpha "Παραμύθι Αλλιώς". Επίσης είχε κάνει και guest εμφάνιση στην σειρά του AΝΤ1 "Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια" και στη σειρά ''Μην αρχίζεις την μουρμούρα'' του τηλεοπτικού καναλιού Alpha, ως μητέρα του Μπάμπη, είχε κάνει πολλές guest εμφανίσεις. Τη σεζόν 2019-2020 έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά "Κρατάς μυστικό;" του Alpha. Τη σεζόν 2021-2022 συμμετέχει με πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική τηλεοπτική σειρά του Mega "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα" ως την Πένυ Νταλαούρα.

Ο άγνωστος γάμος σε ηλικία 20 ετών

«Τελειώνοντας το σχολείο δεν είχα καμία φιλοδοξία για την επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Η μάνα μου είχε κάνει τις κινήσεις της και με περίμεναν δύο θέσεις, μια σε μια τράπεζα και μια στην Εφορία. Εγώ, από την άλλη, το μόνο που γνώριζα ήταν ότι δεν ήθελα να πάω στο Δημόσιο. Και μόνο στην ιδέα της μονιμότητας έφευγα μακριά. Ήξερα τι δεν ήθελα, δεν γνώριζα όμως τι ήθελα. Γράφτηκα σε σχολή δαχτυλογράφων και μετά άρχισα να δουλεύω σε δικηγορικό γραφείο. Δούλεψα σε μια ασφαλιστική εταιρία, παντρεύτηκα, άνοιξα σπίτι, μέχρι που κάποια στιγμή, στα 23 είπα δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο να ζω έτσι. Χωρίζω. Νομίζω ότι στη ζωή μου τα πράγματα πάνε μόνα τους. Είχα μια σχέση από 12 χρονών και έπειτα από οκτώ χρόνια αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Ήταν λογικό στα 20 να παντρευτώ. Στα 23 αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι αυτή η κατάσταση όδευε σε αδιέξοδο και λέω, τι, αυτή θα είναι η ζωή μου από εδώ και πέρα; Το πρωί θα δουλεύω και το βράδυ θα βρίσκομαι στο σπίτι; Και έτσι αποφάσισα να αναποδογυρίσω τη ζωή μου», έχει πει η ίδια

Ο γάμος με τον Ταξάρχη Χάνο και η κόρη της, Μαρία Χάνου

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υπήρξε παντρεμένη με τον Ταξιάρχη Χάνο και μαζί απέκτησαν μια κόρη, τη Μαρία η οποία ακολούθησε τα βήματά τους.

«Το 1988 είχα γνωρίσει τον Ταξιάρχη (σ.σ. Χάνο) στη σχολή, αγαπηθήκαμε. Τον είδα να έρχεται από μακριά, από την πλατεία, και ήταν σαν να ήξερα ότι θα συναντηθούμε. Ωραίος ήταν, και πολύ λεπτός τότε. Τα παιδιά από την επαρχία έχουν μια διαφορετική λεβεντιά, ένα διαφορετικό κοίταγμα. Με τάραξε. Παντρευτήκαμε όταν έμεινα έγκυος στο κορίτσι μας. Νομίζω ότι οι δρόμοι ανοίξανε κι άλλαξε το πεδίο όταν έκανα τη Μαρία. Ήταν δώρο απ’ όλες τις πλευρές»

Το δυστύχημα του πατέρα της που της κόστισε

«Όταν ήμουν δυόμισι και η αδερφή μου τριάμισι χτύπησε αυτοκίνητο τον μπαμπά και σκοτώθηκε. Έπεσε μεγάλο πένθος στην οικογένεια. Η μάνα μου δεν μπορούσε να το διαχειριστεί, όπως ούτε κι εμείς τις απώλειες. Δεν εργαζόταν και παρέμεινε νοικοκυρά, δεν την άφησαν ο αδελφός της και ο μπαμπάς της, τη φροντίζανε, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Μοιραία κι εκείνη έμεινε μόνη της».

Διαβάστε επίσης

Σπύρος Μπιμπίλας: «Με την αγαπημένη μου Ελισάβετ που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την φιλία μας»

Παρά πέντε: Reunion για την παρέα 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Κωνσταντινίδου: Η εξοχική της κατοικία στην Αίγινα είναι… παράδεισος! (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved