Έντουαρντ Στεργίου: «Τα "όχι" είναι αυτά που με πεισμώνουν και μου δίνουν δύναμη»
Showbiz

Έντουαρντ Στεργίου: «Τα "όχι" είναι αυτά που με πεισμώνουν και μου δίνουν δύναμη»

Για το πώς προέκυψε το μόντελινγκ μίλησε ο Έντουαρντ Στεργίου.

Το νεαρό μοντέλο το οποίο αυτό το διάστημα ανεβαίνει στη σκηνή του DWTS ανέφερε επίσης πως προσέχει τον εαυτό του και αν έχει περισσότερες κατακτήσεις τώρα που έχει γίνει γνωστός.

Αλήθεια, πώς προέκυψε το μόντελινγκ;

Ήμουν κακός μαθητής και το όνειρο μου ήταν να γίνω ποδοσφαιριστής. Έπαιζα πολύ ποδόσφαιρο. Όταν μου έγινε πρόταση να πάω στην ΑΕΚ αλλά η ομάδα μου, η Κορωνίδα Γαλατσίου, δεν με άφησε, απογοητεύτηκα. Συνέχισα δύο χρόνια εκεί, αλλά είχα καταλάβει πως το όνειρο είχε τελειώσει. Η αγανάκτηση μου στον χώρο του ποδοσφαίρου με έκανε να στραφώ πιο πολύ στο μόντελινγκ, που εκείνη την περίοδο υπήρχε νοερά στη ζωή μου. Ένιωσα πως πρέπει να αλλάξω κατεύθυνση, να δοκιμάσω καινούρια πράγματα, να ρισκάρω και να σταματήσω να κυνηγάω ένα όνειρο που προ πολλού έχει σβήσει.

Πέρα από το εξωτερικό κομμάτι, πώς προσέχεις τον εαυτό σου;

Θεωρώ πως το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέχουμε είναι από τι ανθρώπους περιτριγυριζόμαστε, θέλω να έχω ανθρώπους δίπλα μου που είναι αληθινοί και θα είναι δίπλα μου και στα δύσκολα και στα εύκολα. Οι άνθρωποι που έχεις γύρω σου είναι αυτοί που θα σε κάνουν να αγαπήσεις τον εαυτό σου και με τα ελαττώματα του. Σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθώ να είμαι καλός, έντιμος, να μη φέρνω τους άλλους σε δύσκολη θέση, να είμαι χρήσιμος. Διαβάζω λογοτεχνία και προσπαθώ να ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει στην κοινωνία μας.

Κάνεις μια δουλειά που έχει έντονο το στοιχείο της απόρριψης. Όταν αυτή έχει να κάνει με τις προσωπικές σχέσεις, πώς τη διαχειρίζεσαι;

Όλοι κάπου μέσα μας έχουμε έναν εγωισμό που μας πνίγει όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με οποιαδήποτε απόρριψη. Η ερωτική απόρριψη ίσως μερικές φορές πονάει πιο πολύ, αλλά έχω φτάσει στο σημείο που λέω πως "δεν είμαστε όλοι για όλους και πως όλα είναι στη ζωή». Όπως και στη δουλειά μου, έτσι και στην προσωπική μου ζωή τα «όχι» είναι αυτά που με πεισμώνουν και μου δίνουν δύναμη.

Έχεις περισσότερες κατακτήσεις τώρα που έχεις γίνει γνωστός;

Νομίζω ναι. Κάποιες φορές είναι πιο εύκολο να προσελκύσω μια κοπέλα που μου αρέσει, αλλά το να χρησιμοποιώ τη φήμη για να γίνεις αντιληπτός δεν θεωρώ πως είναι πάντα το κατάλληλο μέσο για να γνωρίσω κάποια. Ίσα ίσα, πολλές φορές λόγω αυτού δυσκολεύομαι να κάνω μια όμορφη γνωριμία διότι δεύτερες και τρίτες σκέψεις θα περνούν συνεχώς από το μυαλό μου. Αυτό έχει ως συνέπεια να κλείνομαι στον εαυτό μου περισσότερο και να προσπαθώ να διαχειρίζομαι τη σχέση μου με τους ανθρώπους που γνωρίζω περιστασιακά.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Έντουαρτ Στεργίου: «Ρώτησα αν θα είναι η κριτής η Καγιά για να ξέρω αν θα κερδίσω»

DWTS: Συνέβη κι αυτό! Η Μαρίνα Λαμπροπούλου έγδυσε τον Έντουαρντ!

DWTS: Παραλίγο ατύχημα για τον Έντουαρντ Στεργίου on stage! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved