Έντουαρντ: «Δεν κάνω sexting, δεν ανταλλάσσω γυμνές φωτό. Τι να το κάνω όταν μου το έχουν έτοιμο;»
Showbiz

Έντουαρντ: «Δεν κάνω sexting, δεν ανταλλάσσω γυμνές φωτό. Τι να το κάνω όταν μου το έχουν έτοιμο;»

Ο Έντουαρντ Στεργίου μίλησε για τον έρωτα και αν απολαμβάνει το φλερτ από τα κορίτσια.

Επίσης, το μοντέλο ανέφερε αν κάνει sexting και αν φλερτάρει μέσω Instagram.

Στον έρωτα είσαι κυνηγός ή απολαμβάνεις το φλερτ από τα κορίτσια;

Η φύση μας είναι να είμαστε κυνηγοί. Σίγουρα απολαμβάνω το φλερτ από τα κορίτσια όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις, όμως δεν θέλω να χάνω αυτή την ιδιότητα, διότι μετά δεν έχει κανένα νόημα.

Οι νέοι ισχυρίζονται πως σήμερα το σεξ είναι εύκολο αλλά οι σχέσεις δύσκολες, και σε αυτό παίζουν ρόλο τα social media.

Ακριβώς έτσι είναι. Λόγω της μεγάλης μας έκθεσης στα social media, το σεξ είναι πολύ εύκολο αλλά καταντάει ανούσιο όταν υπάρχει μόνο αυτό διαθέσιμο. Εξ ορισμού οι ανθρώπινες σχέσεις βασίζονται σε έναν υγιή συνδυασμό πραγμάτων και συναισθημάτων, κάτι που σπανίζει στην digital εποχή, οι ρυθμοί της οποίας δεν δίνουν τον χρόνο για να ανοιχτούμε σε έναν άνθρωπο λίγο παραπάνω.

Εσύ κάνεις sexting; Φλερτάρεις μέσω Instagram;

Είμαι πολύ ενεργός στο Instagram, έχω βγει και με κοπέλα που μιλήσαμε στην εφαρμογή, αλλά μέχρι εκεί. Δεν κάνω sexting, δεν ανταλλάσσω γυμνές φωτογραφίες γιατί είναι αυτό που λέγαμε προηγουμένως με τον άνδρα-κυνηγό. Τι να το κάνω όταν μου το έχουν έτοιμο; Θέλω να χτίζω το πάθος σε μια επαφή.

Το όνομά σου, Έντουαρντ, από πού προέρχεται;

Έχω καταγωγή οπό την Ουκρανία, με μητέρα Ουκρανή και πατέρα Έλληνα. Μεγάλωσα στην Ελλάδα. Το όνομα μου έχει υποστεί προσαρμογές, καθώς είναι Έλνταρ στα ουκρανικά, αλλά όταν ήρθα στην Ελλάδα το έκανα Εδουάρδος και όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ στο εξωτερικό προέκυψε π προσαρμογή στο Έντουσρντ.

Πόσο χρόνων ήσουν όταν ήρθατε στην Ελλάδα;

Στα 3 μου ήρθα στην Ελλαδα. Έχω αλλάξει τρεις γειτονιές μεταξύ Γαλατσίου και Αγιου Νικολάου στην Αχαρνών. Τα παιδιά στο σχολείο και τη γειτονιά με αντιμετώπιζαν σαν ξένο. Και εγώ που ήμουν μεγαλωμένος αλλιώς, είχα άλλη νοοτροπία και δεν ήμουν εξοικειωμένος με τη γλώσσα, κατέληξα να νιώθω διαφορετικός. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντιδρώ στο bullying που είχα υποστεί, να γίνομαι πιο σκληρός και να νομίζουν ότι εγώ ήμουν ο ταραξίας, ενώ ήταν μια αντίδραση σε αυτό που μου έκαναν. Μπορεί να μην ήμουν παντού ευπρόσδεκτος αλλά μεγαλώνοντας όλα πήραν μία φυσιολογική ροή.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Έντουαρτ Στεργίου: «Ρώτησα αν θα είναι η κριτής η Καγιά για να ξέρω αν θα κερδίσω»

DWTS: Συνέβη κι αυτό! Η Μαρίνα Λαμπροπούλου έγδυσε τον Έντουαρντ!

DWTS: Παραλίγο ατύχημα για τον Έντουαρντ Στεργίου on stage! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved