Νίκος Ξανθόπουλος: «Βρε διάολε ξέρεις τι πας να κάνεις;»
Showbiz

Νίκος Ξανθόπουλος: «Βρε διάολε ξέρεις τι πας να κάνεις;»

Ο Νίκος Ξανθόπουλος είναι ενεργός στα social media και πρόσφατα, μέσα από το Facebook, θέλησε να αναφερθεί στην απόφαση του εγγονού του να ασχοληθεί με την υποκριτική...

Ο Nίκος Ξανθόπουλος είναι ο ηθοποιός που έχει ταυτίσει το όνομά του με το δράμα της ξενιτιάς και της φτωχολογιάς, αφού οι περισσότεροι από τους ρόλους του στον ελληνικό κινηματογράφο ήταν βασισμένοι σε αυτά ακριβώς τα δύο χαρακτηριστικά.

Πλέον έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, απολαμβάνοντας τη ζωή και την οικογένειά του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι ανενεργός και στα social media. Μάλιστα, σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις που έκανε στο Facebook, αναφέρθηκε στην απόφαση του μικρού του εγγονού να γίνει ηθοποιός.

«Εν τέλει, ο μικρός μου ο εγγονός το αποφάσισε, θα γίνει ηθοποιός. - Βρε διάβολε ξέρεις τι πας να κάνεις; Ξέρεις τι φουρτούνες έχεις να παλέψεις; - Ξέρω παππού αλλά θέλω να γίνω ηθοποιός. - Βρε θα πεινάσεις . Πώς θα ζήσεις την οικογένειά σου; Είναι δύσκολα τα πράματα, ξεπερνάνε τις αντοχές του ανθρώπου. Τίποτα αυτός από το ένα αυτί μπαίνουν αυτά που του λέω απ' τ’ άλλο βγαίνουν. Εγώ θα γίνω ηθοποιός...» έγραψε αρχικά ο Νίκος Ξανθόπουλος.

«Σύνθετη η αποστολή του ηθοποιού. Εκτός απ’ τη διδαχή, απ’ το πνευματικό μέρος, είναι και βιοποριστικό επάγγελμα, πρέπει να ζήσεις, να συντηρήσεις την οικογένειά σου. Ακόμα κι οι μαθητές του Χριστού, λέγεται ότι είχαν κι ένα επάγγελμα. Ο Κατράκης θυμάμαι μας έλεγε πως το θέατρο είναι δουλειά για πλούσιους ανθρώπους, να δημιουργούν απερίσπαστοι. Και ο Κουν, ότι ο ηθοποιός πρέπει να ‘ναι ασκητής... Δεν θα ζω να τον δω να θαλασσοδέρνεται, αλλά από τώρα μου έβαλε μια ακόμη έγνοια... Άντε κι ο θεός βοηθός».

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Βλάχος: Η άγνωστη σχέση με τον Ξανθόπουλο – Το ανατριχιαστικό μήνυμα μετά την είδηση του θανάτου

Νίκος Ξανθόπουλος: Η «επίθεση» της ανιψιάς του στο facebook για τον «άγνωστο» γιο του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved