Έλενα Φερεντίνου: Ποια είναι η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα; Το απίθανο Instagram account της
Showbiz

Έλενα Φερεντίνου: Ποια είναι η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα; Το απίθανο Instagram account της

Ξανά πατέρας θα γίνει ο Νίκος Καρβέλας, αφού η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ποια είναι η 31χρονη που κέρδισε την καρδιά του;

Η όμορφη τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λιγότερο από τέσσερις μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Καρβέλα.

Το ζευγάρι παρά το γεγονός ότι είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια, έχει κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις αφού τόσο η 31χρονη Έλενα όσο και ο Νίκος Καρβέλας φροντίζουν να διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 31χρονη είναι τραγουδίστρια και μάλιστα έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Καρβέλα αφού εκείνος της έχει γράψει το τραγούδι με τίτλο «Δεν πάει καλά το παιδί».

Η Έλενα είναι ταλαντούχα κι έχει ήδη ξεχωρίσει τόσο με την υπέροχη φωνή της όσο και την εξαιρετική της εμφάνιση. Όσο για την πορεία της στο χώρο, έχει κάνει live εμφανίσεις τόσο σε μουσικές σκηνές όσο και σε αφιερώματα μεγάλων καλλιτεχνών. Μάλιστα, είχε ξεχωρίσει με την εμφάνισή της στο αφιέρωμα «95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης» που πραγματοποιήθηκε το 2019 προς τιμήν του μεγάλου συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, στα πλαίσια της εκδήλωσης «Πρέσπεια 2019».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση το ζευγαριού έγινε το 2019, οπού μαζί με την αγαπημένη του είχαν απαθανατιστεί στη Θεσσαλονίκη να κάνουν τη βόλτα τους. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που είχαμε δει τον Νίκο Καρβέλα με νέα σύντροφο μετά το χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια.

Σημειώνεται πως η Ελενα Φερεντίνου διατηρεί άψογες σχέσεις τόσο με την Αννίτα Πάνια όσο και με την Άννα Βίσση.

Είχαν μάλιστα φιλοξενηθεί στο σπίτι της παρουσιάστριας στην Καλαμάτα, εκεί οπού το ζευγάρι διατηρεί πλέον το δικό του σπίτι.

Δες φωτογραφίες από το υπέροχο Instagram account της

Διαβάστε επίσης

Νίκος Καρβέλας: Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο! Αγκαλιά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Καρβέλας: Αν είχες απορίες για τη νέα σύντροφό του, είναι τραγουδίστρια και της έγραψε και τραγούδι

Έγκυος στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved