Δέσποινα Μοίρου: «Προσέχω πολύ με το τι τρέφω τον εγκέφαλο μου και την ψυχή μου»
Showbiz

Δέσποινα Μοίρου: «Προσέχω πολύ με το τι τρέφω τον εγκέφαλο μου και την ψυχή μου»

Η Δέσποινα Μοίρου με «όπλα» το ταλέντο, το πείσμα και την δυναμική της προσωπικότητα κατάφερε να κάνει πράξη τα μεγαλύτερα όνειρά της.

Η ηθοποιός που έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για την ανοδική πορεία που σημειώνει στο Hollywood, μίλησε για τα μυστικά της διατροφής της.

Ποια είναι τα μυστικά της διατροφής σας;

Υπάρχουν πάντα διαστήματα που κάνω νηστεία σαν ένα είδος καθαρισμού και αποτοξίνωσης του οργανισμού. Γενικότερα προσπαθώ, όπως προσέχω πολύ με το τι τρέφω τον εγκέφαλο μου και την ψυχή μου, με την ίδια λογική επιλέγω και την ποιότητα του φαγητού που τρώω.

Χρειάστηκε ποτέ να καταφύγετε σε κάποια αυστηρή δίαιτα για να χάσετε κιλά;

Ναι έκανα κάποια στιγμή για τις ανάγκες μιας ταινίας του Άρη Ρέτσου, όπου υποδύθηκα την ναρκομανή και χρειάστηκε να χάσω πολύ βάρος για το ρόλο. Βέβαια μου έχει συμβεί και το αντίθετο. Όταν πέρυσι χρειάστηκε να στρογγυλέψω κι άλλο τις καμπύλες μου και να πάρω βάρος για να παίξω τη Σοφία Λόρεν στην ταινία «So Long Marianne». Γενικά είμαι μια μεσογειακή γυναίκα με καμπύλες και μου αρέσει αυτό.

Ποια είναι η γυμναστική που έχετε διαπιστώσει πως σας ταιριάζει περισσότερο;

Η καλύτερη γυμναστική για μένα είναι ο μαραθώνιος και το τρέξιμο. Κάνω μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια και είναι μια άσκηση που πραγματικά απολαμβάνω. Καθαρίζει το μυαλό μου και ταυτόχρονα ασκούμαι. Επίσης κάνω ιππασία και αυτό γιατί αγαπώ πολύ τα άλογα και η επαφή μαζί τους είναι έως και θεραπευτική. Ωστόσο, δεν αρκεί ένα ωραίο κορμί για να είναι ένας άνθρωπος ελκυστικός. Μετράει και η ψυχή. Σέβομαι την συνθήκη ότι έχω ένα φυσικό σώμα το οποίο κάποτε θα φύγει απ’ το γήινο επίπεδο. Oπότε όσο γυμνασμένο κι αν είναι, αν ο άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να γυμνάσει την ψυχή και το πνεύμα του, έχει κάνει μια τρύπα στο νερό.

Πηγή: Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Χολιγουντιανό «Τανγκό» για τη Δέσποινα Μοίρου

Mega Καλημέρα: Ελληνίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε χολιγουντιανή ταινία - Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved