Ελένη Καστάνη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή»
Showbiz

Ελένη Καστάνη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε το πρωί της Παρασκευής (26-11) η Ελένη Καστάνη. Η αγαπητή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Παύλο Χαϊκάλη, τη Σοφία Μουτίδου αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Με τον Παύλο Χαϊκάλη έχω παίξει πάρα πολλές φορές. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Άλλο πράγμα είναι αυτό που δε του συγχώρησα εγώ, που ασχολήθηκε με την πολιτική. Τώρα αυτά όλα που λένε τα κορίτσια, δε ξέρω τι να πω… Εγώ με τον Παύλο είχε τέλεια συνεργασία, τι να λέω ψέματα; Δε μπορώ να πω και ψέματα. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη θεατρικά δεν έχω συνεργαστεί, μόνο τηλεοπτικά. Η συνεργασία μας ήταν τέλεια. Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή», είπε και συνέχισε:

«Δεν γνωρίζαμε όλοι. Δεν τα ήξερα. Αν συνέβαινε σε μένα θα αντιδρούσα, ακόμα και σε κάποιον άλλο συνάδελφο, και τα νέα παιδιά θα τα βοηθούσα, δεν το συζητώ. Τώρα τι θα έλεγα στον Πέτρο… Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι μέσα στη φυλακή. Αυτός που θα μιλήσει είναι η δικαιοσύνη. Με στεναχωρούν όλα αυτά πάρα πολύ. Δε θα σταθώ σε αυτά που έγιναν, θα δώσω μια ευχή στα νέα παιδιά, όταν αποκτήσουν εξουσία να μην κάνουν τα ίδια λάθη» συνέχισε.

Σχετικά με την διαμάχη της με τη Σοφία Μουτίδου, η Ελένη Καστάνη ανέφερε:

«Σε αυτό που έγινε με τη Σοφία Μουτίδου νομίζω ότι αντέδρασα με τον σωστό τρόπο. Κάποιοι μου λέγανε να πάω σε δικηγόρους, δικαστήρια. Η απάντηση η δική μου ήταν ότι στα δικαστήρια και τους δικηγόρους τρέχουν αυτοί που έχουν κάνει κάτι. Αν δεν έχεις κάνει κάτι και είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, αφήνεις τον χρόνο να έρθει και να αποδείξει αν είσαι ψεύτικος ή αληθινός. Ο χρόνος νομίζω απέδειξε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο» είπε.

Δε δίστασε επίσης να μιλήσει για την προσωπική της ζωή αλλά και για την απώλεια που της έχει κοστίσει.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο

Διαβάστε επίσης

Μπουρλότο η Ελένη Καστάνη όταν ρωτήθηκε για την Σοφία Μουτίδου: «Δεν θέλω να μιλήσω, τέλος»

Ελένη Καστάνη κατά Σοφίας Μουτίδου: «Για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δύσκολο το ψέμα» (Video)

Ελένη Καστάνη για καταγγελίες: «Δεν γνώριζα κάτι παρά μόνο από μια συνάδελφο πριν από πέντε χρόνια»

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved